vrijdag 15 augustus 2014

MijnNaamketting.nl

Elk jaar hou ik een BBQ met vriendinnen om het einde van het schooljaar te vieren. Het is traditie dat we cadeautjes voor elkaar meebrengen, gewoon een kleinigheidje. Dit is nu al de 3de BBQ dat ik organiseer en mijn inspiratie was op qua wat ik ze kon geven. Naamkettingen heb ik altijd al mooi gevonden, ik vond het wel iets speciaals. Zo’n winkel waar je het fysiek kan kopen, bestaat niet echt dus zocht ik online. Daar kwam ik Naamketting.nl tegen. Dit is absoluut geen advertorial maar ik ben zo tevreden over deze site, dat ik ‘em met jullie moest delen.


Met sieraden als cadeau kan je nooit iets mis doen. Met sieraden met de naam van de gelukkige persoon op, al helemaal niet. Aangezien ik volgend jaar een andere Master kies dan mijn vriendinnen, is het misschien wel de laatste BBQ die we samen doen. Daarom wilde ik zowel iets symbolisch als iets persoonlijks geven zodat ze toch aan mij blijven denken (ooooh !). Dat is bij deze gelukt ! Ik koos een armbandje met het infinity-teken. In het teken zelf heb ik hun namen laten graveren.


De site zelf is heel gebruiksvriendelijk. Bestellen is heel gemakkelijk en betalen kan je op zowat alle manieren (overschrijving, Paypal, Visa, ...). Mijn pakketje heeft er ongeveer anderhalve week over gedaan om bij mij te geraken. Zelf beloven ze 7 à 9 dagen. Voor het armbandje betaalde ik een fijne prijs (je moet andere sites maar eens ermee vergelijken...). Je kan kiezen uit zovele designs, sieraden, ... Iedereen vind zijn/haar idee van een cadeau er wel in terug. Ook de klantenservice is top ! Ik had op de een of andere manier geen bevestigingsmail gekregen en ik stuurde daarom een mailtje naar de klantenservice om te vragen of mijn bestelling wel geregistreerd was. De volgende dag kreeg ik antwoord en zeiden ze dat de bestelling wel degelijk in orde was. Dat was snel !Het sieraad zelf is mooi afgewerkt en verpakt en veilig verzonden in een bubbelenvelop. Ik ben heel tevreden over deze site! Zoek je een origineel maar gepersonaliseerd cadeau ? Dan is deze site een aanrader.

Kende jij deze site al ?

Stay gorgeous !

Anke

2 opmerkingen: