maandag 15 september 2014

Things I hit pan on

Als je een beautyliefhebber bent, dan weet je als geen ander dat je waarschijnlijk te veel producten hebt die je nooit of te nimmer zult opgebruiken, het leven is er nu eenmaal niet lang genoeg voor. Als je dan eens de bodem van een potje of palet ziet, dan weet je gewoon dat dat product een holy grail was. Ik heb ook zo enkele producten waarvan ik de pan heb geraakt en vandaag deel ik ze met jullie !


Mag ik zeggen dat ik er toch een klein beetje fier op ben als ik bij een product pan heb geraakt. Het gebeurt niet dikwijls. Allereerst heb je in mijn video van mijn alledaagse look kunnen zien dat ik pan geraakt heb bij mijn Catrice wenkbrauwsetje. Ik gebruik het dan ook elke dag om mijn wenkbrauwen in te vullen. Daarvoor meng ik de 2 kleuren bij elkaar. Daarnaast vertoont mijn Rimmel Natural Bronzer ook al wat gaten. Deze is echt een van de beste bronzers die ik ooit al gekocht heb en hij is bovendien ook nog heel betaalbaar. Hij is mat waarvoor hij perfect is om te shapen.


Next hebben we een oogschaduw. Jongens, een OOGSCHADUW ! Hoe vaak raak je pan van een oogschaduw ? Ik niet dikwijls. Deze is van Catrice : Knight Rider is Calling. Ik gebruik 'em bijna elke dag om mijn oogpotlood te setten zodat 'ie niet gaat glijden gedurende de dag. Ik heb 'em ook al een tijdje maar nu heb ik pan geraakt. Excitement ! Ook bij mijn Essence Match 2 Cover Concealer zie je duidelijk de bodem. Deze is zo creamy en heel geschikt onder je ogen en op vlekjes die moeten verdwijnen. Ik heb veel concealers maar ik grijp meestal toch naar deze. Het resultaat zie je dus !


Onlangs heb ik maar liefst mijn Rimmel Wake Me Up foundation opgemaakt. Het is mijn 2de foundation die ooit opgegaan is. Ik gebruikte hem met veel liefde want hij deed zoveel goeds voor mijn huid en ik zag er gelijk een stuk wakkerder uit. Ik heb nu zoveel andere foundations en BB cremes in mijn kast steken dat ik niet meteen een nieuwe nodig heb maar wil ik eens een andere kopen, dan weet ik meteen welke dat zal zijn.

Lijkt niet veel, huh ? Toch ben ik er best wel fier op. Wanneer je pan raakt, duurt het niet zo lang meer of je maakt het product ook op. Make-up producten geraken bij mij niet zo snel op maar het is leuk als het uiteindelijk wel gebeurt !

Heb jij onlangs pan bij iets geraakt ?

Stay gorgeous !

Anke

2 opmerkingen:

  1. Bij oogschaduws heb ik nog nooit de pan geraakt, haha! Leuk artikel!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel ! Het is behoorlijk spannend als je bij een oogschaduw pan raakt, ik hoop binnenkort op meer ! :D

      Verwijderen