maandag 20 oktober 2014

Catrice Matte Oogschaduws

Sinds ik het persbericht van de nieuwe producten van Catrice onder ogen kreeg, was ik heel benieuwd naar verschillende producten maar het meeste was ik nieuwsgierig naar de Catrice Matte Oogschaduws. Matte oogschaduws die budgetvriendlijk zijn, zijn moeilijk te vinden. Om dan nog te zwijgen over de kwaliteit. Ik bracht 3 kleurtjes mee om uit te testen.



Ik bracht de kleuren Vanillity Fair, Jump Up & Brown en Welcome to Greysland. mee. In totaal kan je kiezen uit 6 kleuren. Toen ik thuiskwam, wilde ik er meteen foto's van maken maar toen zag ik dat de bruine kleur al geswatched was. Vreselijk vind ik dat, dat mensen producten zomaar gebruiken en dan weer terugleggen. Daar dienen testers toch voor ? Maar bon ... Na gedesinfecteerd te hebben, wilde ik 'em toch gebruiken, ik was zó benieuwd naar de kwaliteit !



De oogschaduws zitten in een doorzichtig doosje, wat ik wel fijn vind. Zo zie je tenminste de kleur erdoor heen. Maar geloof me als ik zeg dat je met een klein beetje zeker toekomt want ... Die pigmentatie : ongelofelijk ! Dat had ik zeker niet verwacht. Klein nadeeltje ? Ze zijn wat chalky : ze zijn heel erg zacht waardoor ze makkelijk afbrokkelen en je fall-out krijgt onder je ogen. 


Vanillity Fair - Jump Up & Brown - Welcome to Greysland

De eerste keer bij het aanbrengen, had ik me toch wat mispakt. Doordat ze zo gepigmenteerd zijn, breng je al snel teveel aan. Zoals bij de highlighter : echt een kleine streling van je kwast op de poeder (wat een rare beschrijving !!)  is meer dan voldoende. De kleuren blenden makkelijk uit en blijven goed zitten. Jep, deze zijn aanraders !



De Catrice Matte Oogschaduws kan je krijgen bij Kruidvat voor €3,99.

Welke kleur vind jij het mooist ?

Stay gorgeous !

Anke

0 reacties:

Een reactie posten