woensdag 19 november 2014

Kiko Mono Oogschaduws

Kiko is stilletjes aan niet meer weg te denken uit het make-up beeld van vele vrouwen. Kwalitatief goede producten voor een ongelofelijk zacht prijsje. Spijtig dat ze nog geen winkels hebben in België maar hey : is sta altijd klaar voor een tripje Londen of Lille? Ik kreeg 3 prachtige oogschaduws van een vriendin toen ze naar Londen ging. Vandaag zien jullie de review !


Ik kreeg de kleuren 140, 137 & 171. Ik had niet gezegd welke kleuren ik graag wilde, ze mocht ze van mij zelf kiezen. Wat heeft ze goed gekozen qua kleurcombinatie! Ik had voordien al een paar Kiko oogschaduws gekocht en was daar meer dan blij mee. Zoals ik al zei : Kiko is niet duur maar de kwaliteit die je er voor terugkrijgt, is fijn.



171 - 137 - 140

140 is een liefelijk melkrozig kleurtje met zilveren glittertjes. 137 is een prachtige cranberry kleur, ideaal voor dit seizoen. 171 is dan weer een staalkleur met een satin glansje. Maar de combinatie van de 3 : schitterend ! Ik vind ze goed bij elkaar passen. Dat zou je van dat liefelijke roze niet verwachten maar eenmaal de ooglook gemaakt, was er geen twijfel meer mogelijk.

Toch heb ik op een kleurtje iets aan te merken : nr. 137. Hij maakt een mooie swatch zoals je op de foto kan zien maar eenmaal je hem aanbrengt op je oog, zie je er bijna niks van. Je moet al heel wat opbouwen om 'em mooi tot zijn recht te laten komen. Dit is de eerste keer dat ik dit voor heb met een Kiko oogschaduw. Natuurlijk kan niet elk product van Kiko schitterend zijn, dat is bij duurdere merken ook niet het geval, maar het viel natuurlijk wel wat tegen.



Dit is de ooglook die ik met de 3 kleuren heb gemaakt. Niet té overdreven en je hebt ineens wat kleur in je alledaagse look verwerkt ! Bij de lichtroze kleur moet je wel even opletten met de zilveren glitters voor fall-out.

De Kiko oogschaduw kan je bestellen op de Kiko Webshop voor €2,90 per stuk.

Welke vind jij de mooiste van de 3 ?

Stay gorgeous !

Anke

2 opmerkingen:

  1. 140 vind ik echt een prachtig kleurtje! Ik hoop dat Kiko snel eens een winkel in België opent :D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik hoop het ook, we hebben er al lang genoeg op moeten wachten ! :D

      Verwijderen