zondag 30 november 2014

Snapshot


Tijd voor een nieuwe Snapshot ! Nog een maandje en we vieren alweer het einde van het jaar. Hoe snel kan het gaan ! Ik heb afgelopen maand hele leuke dingen gedaan en heb de meeste op foto vastgelegd. Kijk je mee ?



Mijn visitekaartjes kwamen toe ! Ik ontwierp ze op Vistaprint.be en ik vind ze zo leuk geworden ! 


Zo vind je ze dan als je thuis komt. Moe zijn van ... niks te doen ? Haha, wat een leven !


We schakelden met z'n allen over naar het winteruur. Dat betekent dat het donker is als je opstaat en als je thuis komt. Ik heb dinsdag om 8:30h les en neem dan trein van half 8. Een beetje deprimerend als het buiten nog zo donker is...


En alsof dat nog niet genoeg was, brak Halloween aan. Deze foto was alleszins een onheilspellend voorteken voor wat er nog komen zou ...


De Halloweentocht was griezelig en fun tegelijkertijd. Wat vond was het fijn ! Ik bakte deze oreo cakejes. Heb me bezig gehouden met de versiering ervan, zoals je wel kan zien ...


Na al dat leuks moet er ook gestudeerd worden. Valt dat even dik tegen !


Maar af en toe aan de site werken, moet natuurlijk ook gebeuren. En als dat in een comfy ruimte kan (lees : de zetel), is het natuurlijk feest!


Ik ben iemand die nagels lakt. Nagelstickers had ik eerder nog nooit geprobeerd. Ik had 2 sets in mijn laatje liggen en omdat het die avond snel snel moest gaan, besloot ik om de nagelstickers eens boven te halen. Wat was dat makkelijk ! Dit was het resultaat ! Heb ze na 3/4de van de week wel moeten afhalen omdat het echt niet meer te aanzien was. Maar nu weet ik dat er supersnelle oplossing is voor 'kale' nagels !


EINDELIJK spotte ik dit vergrote schap van Catrice ! Er was al veel weg (zoals het matte palette) maar heb een aantal mooie dingen kunnen meebrengen. De reviews lees je zo snel mogelijk !


Aangezien ik begin november tussen de lessen door in mijn eentje al ging kerstshoppen, had ik wel een hap verdiend. Zo in mijn eentje : vond ik niet echt erg ! Ik zette mijn iPad aan en begon vrolijk blogposts te typen. Gezellig !


We gaan richting mijn favoriete feestdag : Kerst. Ook al is het nog maar eind november, de winkels hangen al vol met kerstversiering, kerstverpakkingen, etc. Dit was echt een plaatje, spijtig genoeg kon ik niet heel de rayon op de foto krijgen. 


Makes me happy ! 
 

Als je ooit eens in Leuven moest zijn voor een dagje shoppen of een avondje uit : Burger Folie is een plaats waar je moet stoppen. Dit restaurantje zit in de Muntstraat en maakt echt de beste hamburgers ! Op aanraden ben ik er eens binnen geweest met een vriendin en ik kan de mensen die me dit aanraadden, geen ongelijk geven. Wat was het lekker ! Enige nadeel ? Ze werken niet met reservaties, dus snel zijn is de boodschap.

Stay gorgeous !

Anke

0 reacties:

Een reactie posten