maandag 30 maart 2015

MAC Lipstick 'Coral Bliss'

De lente is volop in het land en dat mag geweten worden. Felle kleuren kunnen weer gedragen worden en dat geldt niet alleen voor de kleding. Je make-up aanpassen, kan in de lente. Van donkere, ‘zwaardere’ kleuren naar licht en vrolijk. Niet alleen op je nagels hoeft het kleurrijk te zijn, je ogen en lippen mag je zeker ook niet vergeten ! Ik zocht bij MAC een lipstick uit die ik heel de lente zou kunnen dragen. Coral Bliss is de naam, aangenaam !Als er een product is waarvoor ik naar MAC ga, dan zijn het de lipsticks wel. Behalve hun typische vanillegeur (oohh!) hebben ze ook enorm veel kleuren om uit te kiezen, van draagbaar tot ietsje minder draagbaar. Een lentekleur kiezen, was dus wel moeilijk. Zou ik voor een roze kleurtje kiezen ? Maar daar had ik er al heel wat van. Paars is niet zo mijn ding dus ik begon aan het andere eind van het spectrum te denken. Rood. Dat is echt een bam-in-your-face-kleur. Ik draag wel eens rode lipstick maar ik wilde een kleurtje dat ik elke dag kon dragen. Begrijp me niet verkeerd : rood kan je absoluut elke dag dragen maar ik ben niet iemand die dat snel doet. Dus ging het wat lichter zoeken : koraal.
  
Ik heb al verschillende keren geschreven over koraal lipsticks en telkens moet ik er toch wat aan wennen als ik het op mijn lippen heb. Roze is zo’n naturel kleurtje dat ik vaak niks anders pak. Even opsmeren en ik kan zo vertrekken. Voor koraal is dat wel wat anders. Coral Bliss is een  wat betekent dat het vooral glanst en niet echt heel veel kleur afgeeft. Vind ik ideaal ! Omdat het niet echt veel kleur afgeeft, kan een mooie subtiele ooglook erbij je een hele frisse uitstraling geven. I like !


 Zoals je kan zien, komt er inderdaad niet heel veel kleur vanaf. Een mooie glans is wel te bespeuren. Wel heb ik de indruk dat, als je lippen wat  drogen zijn, dat het de velletjes accentueert. Even goed scrubben, is de boodschap ! Verder droogt het mijn lippen niet uit, wat ik fijn vind. Langhoudend is hij niet : na een hapje of drankje werk je ‘em best even bij.

Coral Bliss - Crosswires

Lijkt het misschien op een lipstick die je al een tijdje geleden zag voorbij komen op mijn blog? Dat kan : ik heb het natuurlijk over Crosswires.  Omdat ik ze in de tubes gelijkaardig vond, heb ik ze naast elkaar even geswatcht. Zoals je ziet geeft Coral Bliss niet echt veel kleur af maar een mooi glansje is wel te bespeuren. 'Crosswires' daarentegen is echt full on kleur zonder glans. Hij is ook ietsje meer roze getint. Ik vind ze beide heel fijn en ben nu helemaal spring proof !

De MAC lipsticks kan je krijgen bij de MAC store en online voor €19

Welke MAC lipstick staat nog op jouw wishlist ?

Stay gorgeous !


Anke

4 opmerkingen:

  1. Coral Bliss is echt nog een mooi kleur die op mijn wishlist staat, mooie kleur voor van de zomer x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb nog geen enkele lipstick van MAC maar dit kleurtje kan al bij de andere hoop namen op mijn wishlist :D Mooi!

    BeantwoordenVerwijderen