vrijdag 3 april 2015

Essence All About Chocolates Palette

Essence heeft de laatste jaren al prachtige producten op de markt gebracht. De 'All About...' palletjes zijn stuk voor stuk een grote hit en het verbaasde me dan ook niet dat ik ze de eerste weken toen ze uitkwamen, niet kon vinden aangezien ze steeds uitverkocht waren. Eindelijk kon ik toch mijn All About Nude palletje bemachtigen en ik gebruik het dan ook regelmatig. Ik miste toch wat kleurtjes en was dan ook heel blij toen Essence de 'All About ...' uitbreidde met het All About Chocolates palletje want in mijn ogen ... had dat de perfecte kleurencombinaties.


Net zoals het All About Nude paletje zit dit in een stevig plastic doosje zodat je perfect de kleuren kunt zien. Het palletje bevat 6 kleurtjes en is niet groter dan een handpalm, lekker compact ! Je krijgt 2 highlighters, een chocoladebruine kleur, een true taupe, een grijze en een ietwat groenbruine kleur. Qua kleurkeuze is het niet speciaal vernieuwend maar je kan er wel iets mee.



Qua pigmentatie mag ik zeker niet klagen, als je zo de foto bekijkt. Ik vind dat ze zelfs een beetje beter gepigmenteerder zijn dan het andere palletje!



Ik maakte deze hele draagbare ooglook ermee. Ik bracht de highlighter kleur van de 2de rij over het hele ooglid aan, blendde de bruine kleur in de arcadeboog en bracht een mengeling van de 2 donkerste kleuren van de 2de rij in mijn outer V. De pigmentatie op de ogen is niet slecht ! Verwacht niet dat je na 1 veegje al heel wat kleur op je ogen hebt zitten, maar de verhouding prijs-kwaliteit is zeker niet slecht. De kleuren blenden heel mooi uit en blijven goed zitten.


Ik ben fan van dit kleine palletje ! Mooie naturelle kleurtjes voor een zacht prijsje. De kwaliteit is goed. De kleurenselectie is misschien niet 'wauw' maar ik vind de combinatie universeel, zo kan iedereen er wat mee maken.

Het Essence All About Chocolates kan je vinden bij Kruidvat voor €3,49.

Wat vind jij van dit pallet : een must-have?

Stay gorgeous !

Anke

3 opmerkingen:

  1. Dit lijkt me inderdaad wel een leuk palette als je van een nude look houdt. Hij lijkt me ook wel handig om mee op vakantie te nemen ofzo, heb je meteen genoeg kleuren bij waar je een mooie look mee kan maken!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Is inderdaad zo ! En zo klein, echt makkelijk om mee te nemen :D

      Verwijderen
  2. Zulke kleurtjes spreken me altijd aan hihi :) Jouw look is er echt eentje dat ik ook vaak draag :)

    BeantwoordenVerwijderen