maandag 27 juli 2015

Dingen die mannen niet begrijpen : deel 4

Hupla, hier zijn we met deel 4. Voor wie de vorige 3 delen zou gemist hebben, klik hier, hier en hier. Het valt me nog steeds op dat ik vaak dingen doe die mijn mannelijke huisgenoten (lees : mijn broer en vader) niet begrijpen. Dat levert soms grappige momenten op! Komen die opgetrokken wenkbrauwen je ook zo bekend voor ? Dan zul je smullen van deze scenario's, haha ! Let's go !1. Je bent helemaal glammed up : je mooiste outfit aan, a good hair day en je make-up helemaal in orde. Om het extra glam te maken haal je je nepwimpers boven. 'Die van Geordie Shore doen dat ook als ze uitgaan', aldus mijn broer. Nepwimpers = Geordie Shore ? Wat een associatie ...

2. Als je uitgaat, wil je zo weinig mogelijk een grote handtas meesleuren. Je neemt dan ook een clutch of een kleiner handtasje mee. Maar omdat wij toch wel heel wat willen meenemen bij een avondje stappen, steekt die al snel goed vol : GSM, portefeuille, sleutels, spiegeltje, lipstick, concealer en als het ook nog even kan: kauwgom, zonnebril, zakdoek, desinfecterende handgel, haarelastiekje, ... You get it

3. Als we gaan shoppen, dan doen we het ineens goed. Als we gaan shoppen voor anderen (voor een verjaardagscadeautje bijvoorbeeld), dan doen we het nog beter. 'Deze winkel moet ik nog binnen voor dat cadea... Oh, een mooi paar schoenen!' En weg dat idee dat je nog een cadeau moet hebben. Kom je thuis met een heel aantal zakken en heb je niks bij voor de birthday girl/boy, haha !

4. Wanneer je al je producten voor je uitstalt om te gebruiken die dag en je mannelijke huisgenoot/wederhelft komt binnen, moet 'ie moeite doen om niet spontaan achterover te vallen. Sorry mannen, een kunstwerk wordt toch ook niet met 1 verfpot gemaakt ?

5. Voor sommigen is vakantie bergwandelingen maken, voor anderen is het luieren aan het zwembad. Ik ben meestal een cultureel - luier type : ik wil graag iets gezien hebben van de plaats waar ik op vakantie ga maar wil toch ook voldoende rust. Met 'iets gezien te hebben' bedoel ik dan niet alleen de gebouwen en belangrijke plaatsen maar ook ... de winkels ! Vakanties boeken, gebeurt tegenwoordig strategisch. De winkelende types onder ons zullen niet ontkennen dat ze eerst de winkels opzoeken die ze daar hebben voordat ze hun vakantie boeken ? 

Herkenbaar voor jou ? 

Stay gorgeous !

Anke

2 opmerkingen:

  1. Hihih die laatste is eigelijk wel een beetje heel hard waar bij mij ^^

    BeantwoordenVerwijderen