woensdag 22 juli 2015

Kiko Ultra Glossy Stylo & Super Gloss

Kiko begint meer en meer geliefd te worden in België heb ik de indruk. Helemaal goed nieuws natuurlijk als je weet dat binnenkort een Kiko opent in Brussel. Allen daarheen ! Kiko is enorm succesvol : ze hebben kwalitatief goede producten (het ene al wat beter dan het andere) voor een geweldig prijsje. Wat wil je nog meer? Ik heb al wel wat van Kiko geprobeerd maar de lipproducten bleven – tot vandaag – nog een raadsel. Tijd om daar verandering in te brengen ! Vandaag lees je de review over de Glossy Stylo en de Super Gloss.Mijn Shine Lust Lip Tint is zeer geliefd, ik draag ‘em dan ook zoveel mogelijk. Maar toen ik zelf in de Kiko winkel stond een paar maanden geleden, zag ik nog meer lipproducten die mijn aandacht trokken.Laten we beginnen met de Glossy Stylo ‘804 Pearly Watermelon’ (€4,90). 'Smeltende textuur die 
uniek aanvoelt en die je een wetlook geeft. De combinatie van lichte olie en polymeren zorgt voor een sterk verzachtende consistentie die lang en onberispelijk blijft zitten.' aldus Kiko.  Ik kan alleszins beamen dat ‘ie glossy is. Meestal gaat dit dan ten koste van de pigmentatie maar dat is hier niet het geval! Een mooi kleurtje blijft achter op je lippen. Het is net boter als je ‘em aanbrengt en dat voor een lipstick onder de €5. Doordat hij een gloss-gehalte heeft, droogt hij je lippen ook niet uit, wat heel fijn is. MAAR ... Er is deze keer een hele grote 'MAAR'. Dat glossy effect moet van ergens komen. En weet je wat ik zag ? Glitter. Echt glitter in de lipstick. Ik maakte de lip swatch en nadat ik 'em eraf haalde hing mijn mond vol met glitter. Als er 1 ding waar ik niet echt van hou, is het glitter in lipsticks. Zo jammer ! Kiko producten hebben me altijd al goed bevallen, deze is echter een dislike.Even een bittere nasmaak dus. Hopelijk beviel deze Supergloss '109 Mat Pink' (€4,90) me beter. En of hij dat deed ! Deze is weer in de richting van liquid lipsticks : de pigmentatie van een lipstick, de glans van een gloss. 'Ultra-glanzende, hydraterende lipgloss. Vloeibare textuur en niet plakkerig.' Klinkt goed ! Hij brengt alleszins heel fijn aan en plakt inderdaad niet ! Het enige nadeel is dat je 'em wel zult moeten bijwerken gedurende de dag. Een hapje overleeft 'ie niet, een drankje misschien nét. Maar hij zit zo fijn, je voelt 'em gewoon amper op je lippen. Deze bevalt me veel beter en is echt my cup of tea.


Glossy Stylo - Super Gloss

Het ene product is het andere niet, het is trial and error soms. Maar zo zie je maar dat je moet uitproberen voordat je weet wat je leuk vindt werken.

De Kiko Glossy Stylo & Super Gloss kan je vinden bij de Kiko winkel en online.

Wat wil jij nog van Kiko uitproberen ?

Stay gorgeous !

Anke

2 opmerkingen:

  1. De Super gloss wilde ik vorige week nog uitproberen maar helaas was het kleurtje dat ik wilde uitverkocht. Ik ben ook heel erg fan van de Smart Lipsticks van Kiko. Ik zou eigenlijk dringend nog wat meer lipproducten moeten proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ikheb de Glossy stick in 810 Soft Red. Lekker subtiel en glanzend maar jammer genoeg niet zo longlasting ! & inderdaad de glitters zijn enorm !

    BeantwoordenVerwijderen