vrijdag 31 juli 2015

Merken waar ik nog meer van wil uittesten

Nieuwe merken ontdekken en producten ervan uittesten, is mijn hobby. Ik hou ervan om merken een kans te geven en zo holy grail producten te vinden. If you never try, you'll never know. Door de jaren heen heb ik heel wat merken mogen uittesten. Sommigen bevielen me beter dan anderen, dat is normaal. Maar bij een paar merken heb ik het gevoel dat ze nog veel meer in hun mars hebben en waar ik nog niet de helft heb van ontdekt. Van deze merken wil ik dus gerust nog wat meer uittesten.

1. Urban Decay
On top of the list, uiteraard : Urban Decay. Vanaf dat dat bericht binnen sijpelde dat UD verkocht zou worden in België, was ik euforisch! Weliswaar moet ik ervoor naar Brussel, maar hey : je hoort mij niet klagen hoor ! Ik heb alleen het NAKED3 palette van UD maar ik vind de oogschaduws zo mooi en zo goed van kwaliteit, dat ik gerust nog andere producten wil uittesten. Op mijn wishlist : NAKED skin concealer, primer potion en de All Nighter Setting Spray !


2. Make-Up Revolution
Ondertussen is de status van mijn Make-Up Revolution paletten al geüpdated naar 3 versies. Dat gezegd zijnde : ik heb alleen nog maar de paletten uitgetest, meer niet. Maar er is nog zoveel meer ! Wat dacht je van de o zo populaire highlighters ? Of de lip lava's die heel erg lijken op de Melted Lipsticks van Too Faced ? Om nog maar te zwijgen over de mooie pure pigmenten die het merk verkoopt.... Ik ben helemaal verkocht !
3. Kiko
Ik ben nu al een aantal keer Kiko binnengeweest en telkens wilde ik heel de winkel leegkopen, haha ! De producten zijn basic maar niet duur waardoor elk make-up hartje gaat sneller slaan. Mijn vriendinnen zweren bij de correcting concealer voor onder de ogen. Ikzelf ben helemaal weg van hun lipproducten. Maar Kiko heeft nog zoveel meer te bieden als dat. Bronzers, foundations en pigmenten staan alvast op mijn verlanglijstje.


4. Freedom
Het laatste merk waar ik nog wel wat meer van wil uittesten, is Freedom. Freedom wordt nog niet zo lang verkocht. Ik kende het merk op zich ook niet dus bestelde ik bij Boozyshop 3 lipsticks (review komt er nog aan!). In mijn shoplog zagen jullie dat ze niet zo héél goed gepigmenteerd waren (maar dat was uiteraard maar een eerste indruk). Omdat 1 product niets zegt over de kwaliteit van de andere producten in het assortiment, wil ik nog wel eens de gok wagen en nog een paar dingen bijbestellen om te kijken wat dit merk nog te bieden heeft.

Van welk merk wil jij nog wel eens iets uitproberen ?

Stay gorgeous !

Anke

7 opmerkingen:

  1. Ik heb Naked 2 palette en ik wil het Naked 3 palette! Oh Kiko is één van mijn favoriete budgetmerken :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. En ik heb het Naked 3 en wil het Naked 2, haha ! ;p

      Verwijderen
  2. Tarte en Too faced staan heel hoog op men wishlist !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Urban Decay ja zo graag ^^ en Nars, ik smelt bij Nars :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Tarte! En ik zou graag Zoya wat meer verkrijgbaar willen hebben

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zoya is ook zo'n merk ! Maar inderdaad : de verkrijgbaarheid is maar miniem ...

      Verwijderen