zondag 19 juli 2015

Q&A

Wat is het lang geleden dat ik nog eens een Q&A heb gedaan ! Ik vind het leuk om Q&A's te doen want zo beantwoord ik jullie vragen en leren jullie mij ook beter kennen. Ik heb er weer 4 geselecteerd die ik in mijn mailbox kreeg en die ga ik vandaag voor jullie beantwoorden !


1. Is er iets wat je niet leuk vindt aan het bloggen ?
Dat is eigenlijk maar vrij weinig. Ik doe alles graag maar het ene wat minder als het anderen. Ik film bijvoorbeeld heel graag maar het editen achteraf kan soms wel eens lang duren. Tegenwoordig weet ik de effectjes al wat meer staan, dus ├ęcht erg vind ik het helemaal niet meer ! Er is eigenlijk niet echt iets waar ik meteen op zeg : 'Dit vind ik echt niet leuk.'

2. Nooit meer mascara of nooit meer eyeliner ?
Dan zou ik de eyeliner skippen. Mascara geeft me nog altijd een hele mooie oogopslag, dat ik zonder niet meer kan. Mijn wimpers hebben gewoon IETS nodig zodat ze opvallen, net omdat ze zo klein zijn. Je kan je mascara trouwens ook als eyeliner gebruiken, het enige wat je nodig hebt is een eyelinerkwastje. Probleem opgelost !

3. Je drinkt de laatste tijd veel smoothies, wat zijn je favoriete combinaties ?
Haha, het is je echt opgevallen ! Smoothies beginnen een beetje een verslaving te worden. Niet alleen is het enorm gezond, het is ook superlekker ! Ik maak meestal de standaard aardbei/banaan/appel/appelsien maar tegenwoordig mix ik wel eens met framboos, blauwe bessen, mango en de tropical mix van Colruyt. Het is maar waar ik het meeste zin in heb.

4. Wanneer ga je terug vloggen ?
Binnenkort komen er wat meer vlogs aan ! Ik had beloofd deze zomervakantie wat meer te vloggen en dat ga ik ook proberen te doen. Er zijn gewoon zo veel video's die voorrang hebben en die eerst moeten geplaatst worden. Maar geen nood : de vlogs komen eraan, pinky promise.

Dit waren de vragen voor vandaag. Heb je nog een dringende vraag ? Stel ze me dan per mail of via social media !

Stay gorgeous !

Anke

4 opmerkingen:

  1. Heel leuk om te lezen :) En mascara is ook mijn beauty musthave :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om te lezen! Ik ben met dit lekkere weer ook echt helemaal into the smoothies.

    BeantwoordenVerwijderen