vrijdag 21 augustus 2015

Beautynieuws !


We gaan richting september, we gaan richting herfst. Het is weer tijd voor een nieuw Beautynieuws ! Een verandering van seizoen brengt heel wat werk mee voor de merken aangezien ze nieuwe producten voor de herfst op de markt brengen. Benieuwd wat er binnenkort zoal in de winkels verschijnt ? Lees dan zeker even verder!

1. Essence It Pieces Collectie 

Deluxe Trio Eye Shadow - €4,89
Glossy Lip Glow - €3,99
Ultimate Stay Lipstick - €4,99

Multi Matt Blush - €3,99


Illuminating Highlighter Pen - €3,99
 
Nagellak - €2,99
 

2. Yves Rocher Ultra Color Crème Oogpotlood - €9,90
Een zachte crème textuur waardoor deze eyeliner aanbrengen zoals boter ? Dat moet ik zelf toch een keertje testen. Er zijn zo'n 15 kleurtjes waartussen je kan kiezen, sowieso dat er ook een kleur voor jou tussen zit. Verkrijgbaar vanaf deze maand.

3. Rimmel Exaggerate Smoke 'n Shine Automatic Gel Eyeliner - €11,99
Het merk dat ook nieuwe eyeliners uitbrengt, is Rimmel. De Exaggerate Smoke 'n Shine Automatic Gel Eyeliner (wat een mond vol!) heeft een zachte gelformule waardoor het heel gemakkelijk is om ze te kunnen smudgen voor een smokey look. Verkrijgbaar in 4 kleuren.
4. Labello Care & Colour - €3,99
Uiteraard moeten we onze lippen met dit weer goed verzorgen. Labello heeft 3 nieuwe varianten van de Care & Colour lijn. Je weet wel : de normale Labello maar met een kleurtje en in het midden een witte kern? Verrijkt met karitéboter om de lippen gehydrateerd te houden. Te vinden bij de drogisterij en de betere supermarkten.


5. OPI Infinite Shine nagellak - €18,98
Het zou geen Beautynieuws zijn als er geen nagellaknieuws zou tussen zitten. OPI lanceert de Infinite Shine nagellak : een nagellak met gel effect. Het is een drie stappen systeem. Je brengt eerst de Prime Base coat aan, daarna kan je kiezen tussen 30 kleurtjes waarna je de Gloss Top coat aanbrengt. Verkrijgbaar bij de Lakstore.

Naar wat ben jij het meeste benieuwd ?

Stay gorgeous !

Anke

2 opmerkingen:

  1. Leuke artikels heb je, het zou ook leuk zijn dat je mij blog een kijkje kon nemen op : http://trendiingbeauty.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke artikels heb je, het zou ook leuk zijn dat je mij blog een kijkje kon nemen op : http://trendiingbeauty.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen