zondag 29 november 2015

Snapshot


Snapshot's zijn een van de leukste artikels om te maken. Ik laat je een kijkje achter de schermen zien, waar ik zoal mee bezig ben. Ook nu wil ik graag mijn foto's van afgelopen maand delen, because we can ! Kijk je mee ?
Mijn allereerste keer Boekenbeurs. Wat was het leuk ! Ik was nog geen 5 minuten binnen of had al 3 boeken gekocht, haha ! Ik lees enorm graag (als ik er tijd voor heb) en het is niet dat ik boeken tekort kom maar ik wilde er toch een paar nieuwe kopen voor op de trein of gewoon, als ik eens een namiddagje geen zin heb om iets te doen. 


Uiteraard spotte ik ook een aantal BV's. Onder andere Sofie Dumont die leuk aan het signeren was. Ook Kathleen Aerts, Marc de Bel (nostalgie!) en Pieter Aspe zag ik eens 'in het echt'. We gingen op 1 november, waardoor ik niet zo heel veel volk verwachtte. Ook was het nog eens mooi weer waardoor mijn voorspelling ook uitkwam.


Mijn doel op de Boekenbeurs? Een handtekening van Ish in mijn boek. Ik wist dat hij die dag kwam signeren en stond met mijn vriendin ruim op tijd klaar....


... om even later 'em dan ook effectief te zien en mijn boek te laten signeren. Wat is hij lief ! En zo geduldig (ook al stond er een hele rij op hem te wachten). Hij nam de tijd om een klein babbeltje te slaan, zo leuk !


De dag ervoor was het Halloween, ik had dan ook Walibi Nocturne op de planning staan. Spijtig genoeg was dat niet zo'n succes. Meer zie je in deze vlog.


Vroeger vond ik de carwash leuk, nu heb ik altijd schrik dat ik een venster vergeten toe te doen ben waardoor de auto letterlijk in een zeepkist verandert, haha !


En ja hoor... Hoe kan het ook anders dan dat ik een fotootje van mijn thesisplaats erbij moet steken ? Druk. Dat is zowat het enige woord dat eruit komt als mensen vragen hoe het met mij gaat. Hierdoor heb ik spijtig genoeg ook alle perseventen van voorbije en nog komende dagen moeten afzeggen. Ik heb gewoon geen tijd om er naar toe te gaan. Met spijt in het hart hoor, want was zeer graag geweest. Maar helaas ... Thesis gaat nu gewoon even voor.


En dan de verschrikkelijke aanslag in Parijs. Iets om nooit te vergeten. Mijn neef en zijn vriendin waren in Parijs doen de aanslagen gebeurden. Gelukkig lieten ze vrij snel weten dat ze oké waren, een pak van mijn hart. Maar helaas kan dat niet van iedereen gezegd worden ...


Bussen zijn 's morgens om claustrofobisch van te worden. Iedereen moet op hetzelfde tijdstip precies op dezelfde plaats zijn. Ik had nog tijd genoeg (wat zeg ik : een uur) voordat ik in mijn les moest zitten, dus ik stapte een paar haltes vroeger af en ging te voet verder. Niet alleen heb ik zo'n mijn dagelijks wandelingetje gehad, zo heb ik ook geen last van dat claustrofobisch gevoel, haha! 


Nadeel : veel te vroeg op de plaats waar ik les had. Voordeel : een uurtje extra om te bloggen. Een uurtje extra voor mezelf. 


Mijn broertje vierde zijn verjaardag op 23 november en daarvoor gingen we lekker eten. Wel, broertje ... Ondertussen is hij al 17. Volgend jaar gaat hij zelf studeren. Wat vliegt de tijd, seg! 


Iets waar ik altijd heel blij van word !

Stay gorgeous !

Anke

1 opmerking:

  1. Zou ook eens naar de boekenbeurs willen gaan, maar de drukte schrikt me af .. Ook ben ik een hele moeilijke als het op lezen aankomt!

    BeantwoordenVerwijderen