vrijdag 1 april 2016

Tip van de Week : Aspirine masker

Dit artikel is geen aprilgrap, geloof me. Het doet wonderen ! Een aspirine masker heeft zovele toepassingen. Dacht je nu dat aspirine alleen maar werd gebruikt tegen hoofdpijn? Is niet zo ! Het is al een heel oud trucje om gemakkelijk van je puistjes af te geraken. Zelfs heftige acné kan ermee verbeteren. Hoe werkt het juist en hoe breng je het aan ? Dat laat ik je vandaag zien!


Aspirine bevat acetylsalicylzuur. Komt het je bekend voor ? Dat zit ook vaak in gezichtsproducten tegen puistjes ! Het droogt de puistjes namelijk uit en zorgt ervoor dat alle vuiligheid eruit komt en het puistje dus - uiteindelijk - zal verdwijnen. Dat verdwijnen zal sneller gebeuren omdat acetylsalicylzuur de bovenste rij cellen doet verdwijnen waardoor niet alleen het puistje sneller zal verdwijnen maar je hele gezicht ook bijzonder zacht aanvoelt. Een kleine detox voor de huid! Wat met paracetamol ? Dit is iets compleet anders dan acetysalicylzuur ! Pas daar mee op: beide medicijnen doen misschien wel hetzelfde als je ziek bent, maar de actieve stof is anders en totaal niet geschikt voor een masker tegen puistjes.

Hoe gebruik je het nu juist ? Hieronder een filmpje van Julia Graf, een bekende Zwitsere YouTuber (met Canadese achtergrond!), die je perfect kan uitleggen hoe dat je het moet gebruiken. Sinds ik dit gebruik, heb ik minder last van puistjes. Enjoy your pimple free life !


Kende jij deze tip al ?

Stay gorgeous !

Anke

0 reacties:

Een reactie posten