zondag 27 november 2016

Rimmel ScandalEyes Curve Alert

Om de 3 maanden moet ik mijn mascara vervangen. Ik heb heel gevoelige ogen en beginnen na 3 maanden echt standaard te jeuken en te branden. Een teken dat er té veel bacteriën in mijn mascara zitten en ik 'em dus met wegsmijten. Zo ook met met mijn Kiko mascara die ik meebracht naar Amerika. De zoektocht naar een nieuwe begon dus bij CVS (een beetje gelijkend op Kruidvat bij ons maar natuurlijk veeeeel groter). De opties waren eindeloos maar deze van Rimmel leek me wel wat: de ScandalEyes Curve Alert.


Ik vraag veel van een mascara. Er zijn er maar een aantal die echt aan alles voldoen en toch gaat mijn zoektocht steeds verder naar een mascara die alles doet maar voor een kleinere prijs. Ik koos deze van Rimmel omdat ik altijd problemen heb om de krul in mijn wimpers te behouden. Ik gebruik 's morgens een wimperkruller maar voor de een of andere reden (dank je wel, genetica!) blijven mijn wimpers gewoon niet gekruld gedurende de dag. Ik heb hele korte, stugge, koppige wimpers dus het is logisch dat mijn krul verdwijnt. Hopelijk kon deze mascara er iets aan doen.


Het borsteltje is enorm dik ! Groter dan mijn oog en dus moeilijk om mee te werken. Doordat het gekruld is in combinatie met de formule van de mascara zelf, zou het moeten helpen om mijn krul in mijn wimpers ook te behouden. Het resultaat van de test? Laten we het eerst hebben over de formule: daar ben ik heel postitief over. Ik breng normaal gezien elke dag 2 laagjes aan aangezien mijn wimpers kort zijn en ik toch een beetje wil tonen dat ik ook echt wel wimpers van mezelf heb, haha! Het enige nadeel als je meer dan 1 laagje aanbrengt? De mascara maakt je wimpers 'krokant', niet flexibel meer. Dat is bij deze niet het geval! Ik kan er makkelijk doorkammen, ze makkelijk bewegen zonder problemen. Ik krijg ook geen fall-out na een hele dag dragen zodat ik geen zwarte strepen onder mijn ogen krijg.


Over de vorm van het borsteltje heb ik eigenlijk maar weinig goeds over te zeggen: het werkt gewoon niet. Ik heb té kleine ogen om al de voordelen van het borsteltje eruit te halen zodat mijn wimpers ook gewoon niet gekruld blijven. Telkens heb ik het probleem dat ik met het borsteltje tegen mijn bovenste ooglid aanzit zodat ik mijn make-up look ruineer. Heel fijn als je daarvoor een halfuur hebt gespendeerd. 

Helaas, de formule mag dan wel fijn zijn, ik had ook liever gewild dat het borsteltje wel voor me gewerkt had. Kleine oogjes zijn inderdaad ook niet alles ...

De Rimmel ScandalEyes Curve Alert mascara kan je vinden bij Kruidvat voor €13,99.

Zou jij deze mascara gebruiken om je wimpers gekruld te houden?

Stay gorgeous !

Anke

2 opmerkingen:

  1. Ugh de struggle als je kleine ogen hebt! Ook lastig met een kruller. Mn wimpers zijn ook kort en recht, ik ben altijd op zoek naar de perfecte mascara!
    ♥ sabrina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. I feel you ! Vreselijk om telkens de moeten zoeken naar een goede mascara :(

    BeantwoordenVerwijderen