vrijdag 3 maart 2017

Cake Mascara

Ik wist niet eens dat het bestond maar het is dan ook vintage: cake mascara. Ik kwam een filmpje op Facebook tegen en was er zo gefascineerd door dat ik jullie er ook kennis mee wilde laten maken. Zal het binnenkort de gewone mascara weer vervangen?

Bron: Bésame Cosmetics - Sephora


Cake mascara werd gebruikt in de jaren '20, zéér vintage dus. Wat het is? Het is eigenlijk een zwarte kleurstof, meestal houtskool. Dit meng je met vaseline zodat je een soort substantie krijgt. Met het borsteltje breng je het dan aan op je wimpers. Maar wat dacht je van dat je het ook als eyeliner of voor je wenkbrauwen kon gebruiken? Het ziet er gewoon een heel gedoe uit, right? Daarom dat ze nu de 'huidige' mascara in een tube hebben ontwikkeld. Toch is er enorm veel vraag naar dit product.

Het grootste voordeel dat er onmiddellijk bij mij binnenschoot, was het hygiënische aspect. Geef nu zelf toe: dat mascara tubetje is niet meteen het properste, toch ? Nog iets dat benadrukt wordt: je kan verschillende lagen aanbrengen zonder het te laten klonteren. Hoe dat kan? Je reinigt het borsteltje tussen het aanbrengen. Geen bacteriën, geen restjes mascara die achterblijven, ... Geen klonters!


Wat denk jij : gewone mascara of dit ?

Stay gorgeous !

Anke

0 reacties:

Een reactie posten