zondag 21 oktober 2018

Wishlist of the Month : Milaan

Wie Milaan zegt, zegt shoppen. Milaan heeft gevoel voor architectuur, mode en .. beauty ! Als beauty liefhebber ga ik dan ook graag eens de Sephora binnen (aangezien we die niet hebben in Belgiƫ) om te kijken welke nieuwtjes er zijn op beautygebied bij merken die ze bij ons niet verkopen. En ja ... Ik heb een wishlist. Benieuwd welke producten er op mijn lijstje staan ?




Allereerst hebben we de Kat von D Lock It concealer - €26. Ik heb de foundation ervan (helaas wel een tint te donker) maar qua product vind ik die geweldig, dat ik de concealer wel eens graag wil uitproberen. Ben eens benieuwd of deze mijn donkere kringen als sneeuw voor de zon kan doen verdwijnen.

Het volgende is een foundation die je over heel het internet vindt : de Too Faced Born This Way foundation - 38,50. Waarom deze zo speciaal is ? Zoals de naam al verklapt, geeft de foundation een complete dekking maar versmelt met de huid alsof je dus met een perfecte huid 'geboren bent'. Dat vraagt alleen maar om uitgetest te worden.

Geen wishlist zonder oogschaduwpalette : het Anastasia Beverly Hills Soft Glam Palette - €49. ABH heeft al verschillende paletten uitgebracht maar deze leek mij de mooiste. You see what I see ? Right, de paarse tintjes, helemaal my cup of tea. Ik ken de kwaliteit zelf niet, heb nog nooit ABH-producten uitgetest maar ben er wel heel benieuwd naar!

Kiko Matte Fusion Pressed Powder - €10,95. Ik zie je wenkbrauwen al omhoog gaan. Kiko is inderdaad ook bij ons te koop maar aangezien ik nooit bij een Kiko geraak, denk ik maar eens de Kiko in Milaan binnen te gaan (en wat ik op Google Maps zag, was dat er eentje achter ons hotel ligt!). En wie weet liggen er wel nieuwe LE's, dan bekijk ik die ook met veel plezier !

Niet gezegd dat ik met alles naar huis kom (het is dan ook een heel bedrag...) maar misschien 1 of 2 dingetjes ? Wie weet, resultaat zien jullie binnenkort !

Wat staat er nog bij jou op je verlanglijstje ?

Stay gorgeous !

Anke

0 reacties:

Een reactie posten