woensdag 9 januari 2019

Morphe 15N Night Master palette

Morphe is een welbesproken merk. Je kent ze misschien van de samenwerking met Jaclyn Hill of van de grote paletten die je over heel de beautywereld wel ziet voorbij komen. Ik was ook wel eens benieuwd naar de kwaliteit waar iedereen het over had. Daarom bestelde ik het 15N Night Master palette om eens uit te proberen.


De oogschaduws zitten in een stevig plastic omhulsel met grote spiegel. Fijn verpakking zo op het eerste zicht! Ideaal om mee op reis te nemen. In deze 15-collectie heb je nog 2 andere palettes maar het Night Master palette was hetgene dat ik mezelf het meeste zag gebruiken.


Je hebt een goede mengeling van neutrale en kleurrijke tinten, matte tot glanzende kleuren. Het enige wat ik écht mis, is een hele donkere kleur om de buitenste ooghoeken mee donkerder te maken om het echt smokey te maken. De pigmentatie varieert een beetje qua kleur. 'Cliché' bijvoorbeeld is niet zo gepigmenteerd als ik verwacht had terwijl ik bij 'Hello' dan weer wel voorzichtig moet zijn bij het aanbrengen.



Ik gebruikte Goals in de arcadeboog met Va Va Voom om de kleur een beetje warmer te maken. Over het hele ooglid gebruikte ik Unique. Mijjn buitenste ooghoeken maakte ik donker met Hello, als highlighter onder mijn wenkbrauw gebruikte ik Custom.



Ik vind dit zeker geen slecht palette al heb ik er al betere gebruikt. Zoek je echter een palette om mee te kunnen starten, dan is dit een goede optie. Je hebt keuze tussen neutrale tinten en toch al wat kleur in 1 palette.

Het Morphe 15N Night Master palette kan je vinden op de Morphe website voor €17.

Wat vind jij van dit palette : de moeite waard ?

Stay gorgeous !

Anke

0 reacties:

Een reactie posten