woensdag 6 maart 2019

Beauty on a budget

Beauty - en verzorgingsproducten zijn leuk om mee te spelen, I admit. Toch kan het behoorlijk wat kosten. Algemeen wordt er wel gezegd dat je voor kwaliteit betaalt. Dat is zo ... maar niet altijd. Ik laat je vandaag een paar producten zien die naar mijn mening heel goed werken en waar je je niet blauw aan betaalt om ze in huis te halen. Ik blog niet zo vaak over héle dure producten omdat ik zelf ook niet meteen de duurste producten koop. Het mag ook eens budgetproof zijn.


Ik denk dat foundations altijd de grootste hap uit het budget is. Een foundation waar ik echt 100% achter sta en die ik nog steeds dagelijks gebruik, is de Rimmel Lasting Finish 25hr Breathable foundation (klik hier voor de review). Al vind ik €15,49 niet slecht voor deze foundation, voor sommige mensen kan het al een hele hap uit het budget zijn. Deze foundation vind ik prima en ben er - na weken deze alleen te gebruiken - nog steeds enorm enthousiast over. Als concealer zou ik kiezen voor de Maybelline Fit Me (€8,99). Van deze concealer ben ik ook al jàren fan. Met mijn donkere kringen onder mijn ogen heb ik een goede concealer nodig om ze te bedekken. Kies je je concealer ietsje lichter dan je huidskleur, dan heb je 2 vliegen in 1 klap : een concealer en highlighter in 1 !


De poeder die ik al jaren gebruik en die ik telkens opnieuw koop, is deze Catrice Prime & Fine mattifying poeder. Voor €4,99 is het echt een holy grail ! Het doet wat het belooft: mij mat houden ! Van een budgettopper gesproken. Met blush, bronzers, highlighters en contour producten kan je uiteraard spelen, alsook met lipproducten en oogschaduws. Kiko, Sleek, Make-up Geek zijn maar enkele merken die ik fijn vind om te gebruiken. De oogschaduws van Make-up Geek, het contourkitje van Sleek, de lipproducten van Colourpop; het zijn maar enkele van mijn budget aanraders. Wil je het liever wat meer  binnenlands zoeken, dan zijn de producten van Catrice, MUA en Make-up Revolution absolute aanraders!


Beauty hoeft daarom dus niet duur te zijn. Er zijn vandaag de dag genoeg merken om op terug te vallen. Toen ik met make-up begon, was MAC hét merk omdat er niets goedkoper bestond met dezelfde of zelfs betere kwaliteit. Vandaag de dag is dat wel het geval. Happy shopping !

Wat zijn jouw budget toppers ?

Stay gorgeous !

Anke

0 reacties:

Een reactie posten