donderdag 1 augustus 2019

Inspiratie even kwijt

Je hebt zo van die dagen waar alles goed gaat en je productief bent. Maar je hebt ook zo van die dagen waar je je futloos voelt en geen klop gedaan krijgt. Dat laatste had ik, maar dan op bloggebied. Al wat ik typte, was niet goed genoeg. Ik was meer naar een leeg blad aan het staren dan dat er letters verschenen op mijn scherm. Ik was mijn inspiratie even kwijt.



Ik heb ondertussen meer dan 1000 blogposts gepost. Ik heb over allerlei dingen geschreven die me interesseerden, voornamelijk beauty. En dat doe ik nog steeds, al is het de dag van vandaag een pak minder. Ik ben geen full-time blogger, dat weten jullie. Mijn job vraagt nu eenmaal het meeste aandacht. Om nog maar te zwijgen over het gaan sporten elke week, de typische bezigheid van volwassenen : het huishouden en de sociale contacten. Waar ik vroeger studeerde en me gemakkelijk een paar uur achter de computer kon zetten, is dat nu veel minder. Na een dag werken en een avond huishouden, is mijn fut (en om heel eerlijk te zijn : mijn zin) weg om nog artikeltjes te typen.

Ik heb ook het gevoel dat de beautywereld niet meer zo veel veranderd in vergelijking met vroeger. Alsof we de nieuwe producten allemaal al een keertje gezien hebben (of ligt dat enkel aan mij?). Niet dat ik niks meer gekocht heb, eerder ook re-buys omdat ik nu eenmaal de producten gevonden heb die voor mij werken. Ik heb mijn make-up collectie goed uitgeruimd, heb kritisch gekeken naar wat ik echt gebruik en wat niet. Uiteraard heb ik er eens een nieuwe foundation heb tussen gestopt (je kent mij ondertussen). Ik maak tegenwoordig ook meer producten op, iets wat vroeger amper gebeurde. Ik gebruik nu eenmaal de dingen die ik heb liggen in plaats van steeds iets nieuws te kopen. Echter zijn er een heel aantal producten die jullie nog niet hebben zien langskomen op mijn blog, binnenkort nog maar eens een old school shoplogje filmen?

Stop ik met bloggen ? Nee, dat niet. Het is nu eenmaal niet meer zo consistent als vroeger. Ik heb gewoon een hele poos tijd genomen voor mezelf; heb me gefocust op wat ik wil bereiken dit jaar en wat daar voor nodig is. Stilletjes aan begin ik alles op een rijtje te krijgen maar zo even offline zijn, deed ook wel deugd. Ik heb wel een aantal ideetjes om uit te werken voor de komende blogposts maar hebben jullie suggesties, dan hoor ik het graag !

Stay gorgeous !

Anke

0 reacties:

Een reactie posten