donderdag 2 februari 2012

Rimmel Basecoat

In mijn mini-shoplog hebben jullie al eens kennis kunnen maken met mijn nieuwe basecoat van Rimmel. Ik moest immers de mijne van Catrice vervangen die het helemaal had begeven. Ook vond ik die van Catrice niet meer in het rek, dus had ik geen andere keus om eens eentje te proberen van een ander merk. Maar ben ik er nu tevreden van ?


En of ik er tevreden van ben! Een basecoat gebruik je voor je nagellak. Zo bescherm je je nagels tegen een gele schijn en je nagellak blijft gewoon langer zitten. Voor mij is zo’n basecoat onmisbaar !

Waarin hij nu verschilt tegenover mijn andere van Catrice? Je gaat me zeker niets slechts horen vertellen over Catrice (because I love this brand to death!) maar ik heb gewoon het gevoel dat deze van Rimmel een nog ietsje langere houdbaarheid geeft aan mijn nagellak. Ik had voor nieuwjaar een nagellakkleur opgedaan en na 3 weken zat de kleur nog op mijn nagels met maar 4 chipjes ! Dat is echt ongelooflijk weinig en zeker voor 3 weken. Op dat vlak vind ik ‘em beter dan die van Catrice.

Buiten de basecoat, heeft hij ook nog een verhardende functie voor je nagels. Dus 2 in 1 !

                       
De basecoat van Rimmel kan je vrienden bij Kruidvat voor ongeveer €7.

Welke basecoat gebruik jij ?

Stay gorgeous !

Anke

0 reacties:

Een reactie posten