vrijdag 2 maart 2012

Catrice Prime & Fine Translucent Loose Powder

Gezichtspoeders heb je in alle vormen en van verschillende merken. Losse poeders, compacte, dure of zelfs heel goedkoop. Catrice kwam onlangs uit met deze Translucent Loose Powder die me heel sterk aan die van MAC deed denken.


De verpakking is sleek : niet teveel tralala errond maar gewoon een mooi rond doosje met een fijn zwart dekseltje erop. Heel professioneel als je het mij vraagt. Vanbinnen heb je de gaatjes waardoor het poeder komt. Wees wel voorzichtig als je je poeder al eens gebruikt hebt wanneer je het deksel losdraait. Het poeder vliegt je anders rond de oren.

                       
Deze poeder kan je gebruiken om je gezichtsmake-up langer goed te laten zitten. Het poeder ziet er misschien eng uit (zo’n witte kleur, je lijkt wel een spook!), maar dat is helemaal niet zo. Het is niet dat er een witte waas achterblijft, hoor! Wanneer je het aangebracht hebt, blendt het mooi in in je huidskleur, je hoeft je dus nergens zorgen om te maken.

Ik heb een gemengde tot vette huid en was nu toch wel benieuwd naar dat matterende effect. Bij veel poeders kan ik gedurende de dag gaan bijwerken en omdat ik daar niet zo heel veel tijd (en soms ook zin) in heb, was dat toch de reden dat ik deze poeder kocht. Resultaat ? Hij matteert wel degelijk. Ik deed ‘em ’s morgens op (rond half 7) en kwam thuis rond half 8. Het was echt verbluffend hoe goed hij werkte: mijn T-zone was helemaal mat (alleen begon het op mijn voorhoofd wat te glimmen, maar buiten dat ...). Ik ben er echt heel tevreden mee !

Met die van MAC heb ik ‘em niet kunnen vergelijken aangezien ik deze niet in mijn bezit heb. Het enige dat ik wel kan zeggen, is dat die van Catrice veel goedkoper is dan die van MAC (zeker een pluspunt !).

Swatch :
                       
Catrice Prime & Fine Translucent Powder kan je vinden bij Kruidvat voor €5,49.

Heb jij ‘em al geprobeerd ?

Stay gorgeous !

Anke

0 reacties:

Een reactie posten