donderdag 1 maart 2012

Favorieten van de Maand: Februari

Einde februari begin ik al te denken aan de lente. En we zijn goed op weg ! Een nieuwe maand betekent dan ook een artikeltje van mijn favorieten van de vorige maand.

                       
- MAC ‘Deep Truth’. Als het even snel moet gaan ’s morgens en ik heb geen zin om een hele ooglook in elkaar te puzzelen, dan gebruik ik gewoon een gekleurde eyeliner. Oogschaduw staat net ietsje zachter als een liquid eyeliner en met zo’n kleur als ‘Deep Truth’ ben je helemaal spring proof !

- Hema Wet & Dry Blush 01. Ik heb  er onlangs nog een artikeltje over geschreven (klik hier). Zoals ik toen zei in het artikel: deze kleur doet me echt denken aan MAC ‘Dainty’ en ik ben zo blij dat ik er nu een dupe voor heb gevonden !

- Catrice Infinite Matt Foundation. (artikel) Een van mijn favoriete foundations die ik vorig jaar ontdekt heb. Perfecte dekking, goede finish (waarbij ik niet heel de dag hoef bij te poederen) .. wat wil een mens nog meer ?

                       

- Ikea bosbessen geurkaars. (artikel) De vanille versie heeft tijdens de examens zijn leven gehad, dus ben ik aan de volgende begonnen. Deze ruikt iets zoeter maar heel aangenaam voor in huis. Ik zeg het je, kwaliteit hoeft soms echt niet duur te zijn.

- Biocura Make-up Remover Pads. (artikel) Hier heb ik zo’n geniet van (en heb echt spijt dat ze bijna op zijn!) Ze halen enorm goed je make-up weg en ruiken geweldig lekker. Geen geknoei en gesleur met watjes en make-up remover melk, alles zit in 1 watje verpakt !

- Kruidvat Body Butter ‘ Mango & Papaya’. Dit schreeuwt gewoon naar de lente. Mijn kokos & shea- versie is op maar deze ruikt even lekker. Mijn benen zijn nu iets minder droog maar ik kan deze boter echt wel nog goed gebruiken. I love it !

Wat zijn jouw favorieten ?

Stay gorgeous !

Anke

0 reacties:

Een reactie posten