woensdag 7 maart 2012

Rimmel Lipstick ‘Love me’

Een tijdje geleden kwam Rimmel met een kleine Kate Moss collectie uit die uit een paar lipsticks bestond . Natuurlijk kon ik, als make-up addict, zoiets niet voor mijn neus laten voorbij gaan. Wel, dat dacht ik toch. Toen ik voor het schap van Rimmel stond, waren alle lipsticks uitverkocht. Ik wilde toch niet met lege handen naar huis gaan en bracht dan maar deze lipstick mee …

                      

De verpakking sprak me alleszins aan: een flashy roze tubetje, heel girly !  Maar de inhoud was natuurlijk nog veel beter. Een prachtige donkerroze kleur met een vleugje paars in, een echte bosbessenkleur.
        
                 
Rimmel lipsticks hadden mij eigenlijk nooit echt gefascineerd. Ik was heel blij met mijn MAC lipsticks en gebruik(te) ze dan ook met veel plezier. Maar omdat zo'n MAC versie toch al snel €18 kost, wilde ik wel eens wat andere dingen uitproberen. Dus was een lipstick van Rimmel een heel goed idee.


Ik ben op zich wel heel blij met mijn aankoopje ! Qua pigmentatie is hij best oké, daar hoor je mij helemaal niet over klagen. Het enige nadeel aan deze lipstick is wel dat hij je lippen wat uitdroogt. Dus als je van plan bent om hem te gebruiken, best eerst wat lippenbalsem smeren !

Swatch :

                       
Rimmel lipsticks kan je vinden bij Kruidvat voor €9,99.

Heb jij al iets van Rimmel uitgeprobeerd ?

Stay gorgeous !

Anke

0 reacties:

Een reactie posten