woensdag 25 april 2012

Ik heb een bril !

Ja, je leest het goed! Ik mag vanaf nu gaan brillen. Het zat er wel aan te komen, hoor. Sinds ik dit jaar aan de universiteit begon en ik in een hele grote aula terecht kwam, gingen mijn ogen achteruit. Ik kon gewoon echt het scherm niet meer lezen (en ja … als je een vak wilt volgen, is dat toch wel noodzakelijk) waardoor ik mijn ogen tot spleetjes trok om het toch maar te proberen. Gevolg : ’s avonds een knallende hoofdpijn. Ook bij het autorijden werd het anders te gevaarlijk omdat ik geen goed ver zicht had. Er moest dus dringend iets gebeuren!


Daarom heb ik me dan maar een bril aangeschaft. Lenzen spraken me niet zo echt aan (misschien dat dit later nog komt, wie weet?), dus werd het een bril. Geen fancy Prada of Gucci voor mij, een gewone bril met niet teveel tralala errond was voor mij voldoende. 


Toen ik ‘em de eerste keer opzette, ging er een hele andere wereld voor mij open. Het was net HD-tv! Toen ik dat zei in de winkel, schoot de verkoopster in een lach. Maar het was echt zo : alles was zoveel klaarder en scherper, dat had ik met mijn zicht nooit gekund.  


Ik hoef ‘em dus niet permanent te dragen, alleen in de aula en tijdens het autorijden is het een must (en reken maar dat ik dat merk!). Maar toch ... ik vind het nog altijd wat raar als ik mezelf met bril zie. Ach, het went wel waarschijnlijk.

Hebben jullie een bril ? 

Stay gorgeous ! 

Anke

0 reacties:

Een reactie posten