woensdag 2 mei 2012

En jij dacht dat het op was?

Heb jij ook al van die producten gehad waarvan je dacht dat ze bijna op waren? Je schraapt ze tot op de bodem leeg totdat er niets meer uitkomt. Wel dat denk je tenminste … Want in werkelijkheid zit je met een heel ander scenario !


Herken je mijn scrub van Inecto nog van dit Opgemaakt filmpje ? Ik kreeg er echt niets meer uit. Ik heb me gek geduwd op de flacon zodat er toch nog iets zou uitkomen, maar helaas … na het bijna letterlijk te hebben uitgewrongen, gaf ik het op en zette ik de schaar erin om de laatste restjes er te kunnen uithalen.

Wat zei ik : ‘laatste restjes’? Maak daar maar ongeveer 1/4 flacon van ! Wat schrok ik ! Ik dacht 'em eerst gewoon weg te gooien. Gelukkig heb ik dat niet gedaan, want kijk hoeveel er nog inzat. 

                       
Daar kan je gerust nog een paar keer mee schrubben. Ik heb alles onmiddellijk overgespateld naar een ander potje zodat ik toch net ietsje langer van mijn goede scrub kon genieten.

Dus : als je er niets meer uitkrijgt, wees dan zeker niet bang om je verpakking open te knippen. Je zal zien dat er heel wat meer in zit dan je denkt !

Heb jij dit probleem al eens gehad ? 

Stay gorgeous ! 

Anke

0 reacties:

Een reactie posten