dinsdag 1 mei 2012

Favorieten van de Maand : April

De maanden gaan tegenwoordig zo snel vooruit! Ik heb echt het gevoel dat het nog maar net Kerst is geweest (ook al is dat 5 maanden geleden). Maar goed … Hier zijn mijn favorieten van de afgelopen maand. 

                        
- Catrice Concealer Palet. Ik zeg het nog een keer en dan zijn jullie een tijdje van dit gezegde verlost : I love Catrice ! Het palet is gewoon geweldig en dat voor ongeveer €3. Ik hoef echt geen dure concealer, deze zal zeker even goed werken.  

- MAC Viva Glam Nicki Minaj. Sinds ik ‘em gekocht heb, kan ik er niet van af blijven. Hele mooie kleur waarvan ik super blij ben dat ik ‘em gekocht heb. 

- Essence Oogschaduw ‘Absolutely Nature’. Een hele mooie ontdekking, als je het mij vraagt. Essence heeft een hele goede sprong vooruit gemaakt, al zeg ik het zelf. 

                        
-NYC Nagellak ‘Bubblegum Pink’.Pasteltinten of niet … Deze kleur van NYC behoort officieel tot mijn favorieten. Ik heb er trouwens al heel veel complimenten over gekregen, dus ga‘em zeker nog halen als hij nog in je lokale Kruidvat te vinden is!

- Kruidvat Oogcrème. Ik snap echt niet waarom ik niet eerder een oogcrème heb uitgeprobeerd. Deze van het Kruidvat is echt de ontdekking van de maand, dus verdient hij absoluut een plaatsje bij mijn favorieten.

- TBS Parfum 'Dreams Unlimited'.  Nu de zomer er stilletjes begint aan te komen, herontdek ik mijn lichtere, vrolijke geurtjes terug. Die van TBS is er zo eentje. Om de zoveel tijd komen ze met een LE uit. Deze was van vorige zomer en ik heb er zeker nog geen moment spijt van gehad dat ik deze gekocht heb!

Wat zijn jouw favorieten van de maand ? 

Stay gorgeous ! 

Anke

0 reacties:

Een reactie posten