zaterdag 19 mei 2012

Kruidvat Oogcrème Q10

Gezichtsverzorging is heel belangrijk, dat moet ik jullie niet vertellen. Je voorkomt zo niet alleen puistjes en andere onzuiverheden, maar ook vroegtijdige veroudering. Een verzorgde huid ziet er zoveel mooier uit. Ik probeer elke dag goed voor mijn huid te zorgen : een dagcrème met SPF in, ’s avonds al je make-up eraf halen voor je gaat slapen, etc. Het enige wat ik vergat, was oogcrème. Ik had er voordien nog nooit van gehoord en wist niet goed wat het deed. Bij mij laatste bezoekje Kruidvat bracht ik deze van het eigen merk mee om uit te testen.


Een oogcrème moet in het algemeen de huid onder je ogen verzorgen omdat deze bijna 10 keer dunner is dan de huid van plaatsen ergens anders op je lichaam. Bloedvaten zijn er ook niet of nauwelijks te vinden waardoor deze huid ook minder van vocht wordt voorzien. Hydrateren is dus de boodschap !


Natuurlijk heb oogcrèmes van allerlei prijsklassen, maar als beginner in oogverzorging heb ik niet meteen de duurste genomen. Wat als het me niet zou bevallen ? Dan ziet ik daar met een crème van misschien wel €50. Ik snap natuurlijk ook wel dat er een verschil zal zijn tussen een crème van €5 en eentje van €50. Maar om er mee te beginnen, vind ik dat eentje van €5 wel volstaat.


Het tubetje zelf bevat 15 ml aan product. Een witte, luchtige substantie kwam uit de tube wanneer ik ‘em voor de eerste keer gebruikte. Er zat niet echt een geur aan vast, wat ik wel goed vond. Vond ik ‘em nu fijn ? Ik las op internet dat je de crème al kloppend moet aanbrengen onder je ogen. Zo gezegd, zo gedaan en ik masseerde het in. Hij droogt redelijk snel op waardoor ik dacht dat de hydratatie daardoor verloren zou gaan. Niet dus ! Mijn huid onder mijn ogen voelde zalig zacht aan. De resultaten werden nog beter : na een tijdje gebruiken, moest ik minder concealer onder mijn ogen aanbrengen omdat deze oogcrème ook mijn wallen lichtjes liet verdwijnen ! Geweldig !


Al bij al kan ik zeggen dat mijn eerste ervaring met oogverzorging een hele goede was. Hij verzorgde de huid onder mijn ogen zeer goed en verminderde zo mijn wallen. Zeker een aanrader dus als je een goedkope oogcrème zoekt !

Kruidvat Oogcrème kan je vinden voor ongeveer €5. 

Gebruik jij een oogcrème ? 

Stay gorgeous ! 

Anke

6 opmerkingen:

 1. Deze week is bij de kruidvat de Q10 creme in de aanbieding. Ik ben naar aanleiding van deze blog overgegaan tot de koop. Bedankt. Nu lekker uitproberen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wow, een mooi compliment, dank je wel ! Leuk ! Laat me zeker weten hoe 'ie bij jou werkte !

   Verwijderen
 2. Ik gebruik m nu ook een week en heb m gekocht in de aanbieding en moet zeggen dat het een hele fijne creme is en het voelt zacht aan zelfs s'morgens nog.
  Zo zie je maar dat goedkoop net zo goed is als duurkoop.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad ! Een goede koop, al zeg ik het zelf ! Leuk dat we zo overeen komen ;)

   Verwijderen
 3. Heeft deze oogcreme ook spf? Ik kan dat niet zo goed opmaken uit jouw review en ook niet op de foto.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nee, er zit inderdaad geen SPF in dus als je 'em overdag zou gebruiken: zeker iets met SPF eronder smeren ;)

  BeantwoordenVerwijderen