maandag 21 mei 2012

Celeb Look : Katy Perry

Als er 1 celeb is waar ik enorm naar opkijk, dan is het Katy Perry wel. Ze heeft zo’n stijl waar ik uren naar kan kijken. Ze is echt een zo’n vrouw met enorm veel pit en dat bewonder ik aan haar.

Laatst hadden de Pop Music Awards in Hollywood plaats. Natuurlijk was Katy daar ook aanwezig. Hoe kan het ook anders : ze scoort tegenwoordig de ene hit na de andere ! Zo’n awards is altijd weer een hele boel glitter & glamour en deze keer was dat niet anders.

  

Haar witte jurk vond ik alleszins heel apart : half doorschijnend, met mooie steentjes in de versiering verwerkt. Een hoog glamour gehalte ! Misschien 1 goede raad, Katy : doe er alsjeblieft een beha onder in het vervolg ! Het is anders echt geen zicht.


Haar make-up vind ik, jammer genoeg, iets minder geslaagd. Het lijkt net iets té perfect: het is net alsof ik naar een wassen beeld kijk bij Madame Tussauds. Haar wenkbrauwen vind ik wel enorm mooi geshaped. Ook ben ik wel heel jaloers op die lange (nep)wimpers, maar zoals ik al eerder zei : zij is zowat de queen van de nepwimpers, toch ?

Wat jij van deze look : hot or not ? 

Stay gorgeous ! 

Anke

0 reacties:

Een reactie posten