vrijdag 4 mei 2012

The Secret - Rhonda Byrne

Een boek waar ik al veel over gehoord had, was ‘The Secret’. Ik had eigenlijk nooit echt begrepen waarover het ging, maar besloot (na de flaptekst te hebben gelezen) om het boek toch maar mee te brengen. Vooral het woordje Geheim sprak me aan !


Het boek gaat over een heel oud geheim dat vele bekende mensen (denk aan : Einstein, Newton, …) al kenden. Nu wordt dat geheim gedeeld in een boek van 198 pagina’s lang met heel mooi glanzend papier. Ik was enorm benieuwd, niet alleen door de flaptekst maar ook door de kaft van het boek zelf (het zag er enorm veelbelovend uit!)


Dit boek gaat over de wet van de aantrekkingskracht. Alles wordt zowat bepaald door deze wet: hoe rijk je bent, welke vrienden je zal ontmoeten in je leven, … Je kan het zo gek niet bedenken of het wordt veroorzaakt door deze kracht. Het enige wat je hoeft te doen, is aan de dingen te DENKEN die je graag wilt (en dan bedoel ik POSITIEF denken). 

 

Klinkt gek, niet ? Je moet gewoon aan de dingen denken en ze zullen spontaan gebeuren. Ik had er in het begin een beetje mijn twijfels over of het echt zou werken. Sinds ik het boek gelezen heb en het ook echt toepas, moet ik zeggen dat dingen veel gemakkelijker gaan dan eerst gedacht. En natuurlijk denk je : 'Dat kan je ons makkelijk wijsmaken.' Inderdaad, daar heb je gelijk in. Het is daarom dat je het boek echt zelf moet lezen om de voordelen ervan te ondervinden. Je zal zien dat je dingen kan realiseren die je dacht nooit te kunnen doen.


Het boek legt alles heel uitgebreid uit met voorbeelden van mensen die echt ondervonden hebben dat de wet van de aantrekkingskracht werkt. Het heeft me echt niet teleurgesteld en dat wilde ik met jullie delen.  Wie weet is deze info ook weer een truc van de aantrekkingskracht ?

‘The Secret’ kan je vinden bij verscheidene boekhandels voor €17,95. 

Hebben jullie dit boek al gelezen ? 

Stay gorgeous ! 

Anke

0 reacties:

Een reactie posten