zondag 13 mei 2012

Wishlist of the Month

Het is alweer een tijdje geleden dat ik nog eens een wishlist heb geplaatst. Met al die nieuwe collecties die binnenkort uitkomen of die al uigekomen zijn, moest er vandaag wel eentje online komen. Ooohh ... had ik maar een oneindig gevulde portemonnee ...

1. MAC MSF 'Lightscapad'

Bron foto
MAC 'Reel Sexy' komt bijna in de winkels te liggen en telkens wanneer er MSF's bij zo'n collectie zijn, begin ik te zwijmelen ... Wat ziet hij er geweldig uit ... Sowieso dat 'ie sneller uitverkocht is dan dat ik in Antwerpen geraak *zucht*.

2. China Glaze 'Summer Neons' Collectie



Jaaaaa !! Kleur à volonté #like. Ze zien er geweldig uit ! Een dikke hit, als je het mij vraagt. Kom maar op met die nagellakjes !

3. Diorskin Nude Tan Sun Powders

Bron foto
Als we dan ineens toch bezig zijn, gaan we nog een stapje duurder. Deze Sun Powder van Dior ziet er helemaal geweldig uit. Misschien eerst nog wat sparen en dan ooit ... Spijtig dat hij wel LE is ... Snel sparen een optie ?

4. The Body Shop Body Butter Duo 'Sweet Pea'

Body Butters x2 ? Yes, please ! Deze zijn dan wel niet LE, maar ze zien er enorm leuk uit. En ik kan me voorstellen dat ze heerlijk ruiken. Ik zal snel nog eens een bezoekje naar TBS moeten plannen, vrees ik ...

Wat staat er op jouw wishlist ?

Stay gorgeous !

Anke

3 opmerkingen:

  1. Mooie wishlist. Ik heb op dit moment geen echte wishlist ondanks dat ik bijna jarig ben haha toch maar eens gaan bedenken wat ik graag wil hebben.

    BeantwoordenVerwijderen