maandag 14 mei 2012

2B Blush 01

Goede producten hoeven echt niet duur te zijn, dat heeft lijn 2B bronzer al meerdere keren bewezen. Hij geeft een goede kleur af, bevat niet teveel shimmer en kost ook nog eens rond de €5. Geweldig tot ? Tot voor kort had ik in het rek van 2B nog geen blushes zien liggen. Mijn laatste shopdagje naar Antwerpen bracht daar echter verandering in en mijn oog viel op deze blush met het o zo mooie nummer 01.


Ik beschreef ‘em in mijn shoplog al als Nars ‘Orgasm’ maar dan zonder shimmer. Wel … ik ben ietsje van gedacht veranderd. Maak er maar de lichtere versie van Nars van. Het is een soort lichte perzik roze kleur, heel mooi voor in de zomer. Dat het een blush is zonder shimmer, vind ik perfect. Sommige blushes kunnen echt overdrijven met het aantal glittertjes, maar deze is perfect mat !


  
Qua textuur is hij enorm zacht waardoor je veel product ineens op je kwast krijgt. Niet zo erg, want de pigmentatie is iets minder dan ik verwachtte. Je moet al 2 laagjes aanbrengen voor hij goed en wel te zien is (wat een probleem kan zijn voor de meer getinte huidjes onder ons!). Overdag kan een lichte blush nog gaan, ’s avonds zal je wel even wat laagjes moeten aanbrengen.

Swatch :

  

Geen slechte blush in ieder geval : een hele mooie kleur, jammer van de ietwat slechte pigmentatie. 

2B blush kan je vinden in verschillende kleurvarianten bij Kruidvat voor ongeveer €5. 

Heb jij ‘em al zien liggen ? 

Stay gorgeous ! 

Anke

0 reacties:

Een reactie posten