maandag 11 juni 2012

Catrice Lipstick ‘Bloody Red’ (Revoltaire collectie)

Laatst dook ik het Kruidvat weer eens in. Niet omdat IK iets speciaals moest hebben, maar ik ging gewoon met mijn vriendin mee om dingen mee uit te kiezen. Maar natuurlijk kon ook ik niet thuiskomen zonder lege handen. Ik kocht deze lipstick van Catrice in Bloody Red van de Revoltaire collectie.


Eigenlijk was het een miskoop, om heel eerlijk te zijn. Ik wou de kleur ‘Color Bomb’ en had gewoon blindelings achter de tester van de lipstick een nieuwe versie gepakt (en natuurlijk niet gecheckt of dat ik de juiste bijhad). Dus ik kwam thuis met de verkeerde kleur. Damn !


Maar eigenlijk … vond ik ‘em nog wel heel mooi (zeker de verpakking) ! Felle lippen zijn nooit echt mijn ding geweest (geef mij maar peachy-roze kleuren!) maar deze lipstick kan er wel eens verandering in brengen. De enige rode lipstick die ik bezit, is die van MAC ‘Cindy Lauper’ en dat is nog niet eens echt rood. Dus nee, ik ben best nog wel blij met mijn aankoop.


Het belangrijkste is nu natuurlijk wel : staat die lipstick me? Er zijn 1001 tinten van rood en iedereen heeft zijn ‘eigen’ tint van rood. Omdat deze universeel is in de collectie, schrok het me wel wat af… maar wat bleek ? Hij is perfect ! Een mooie, matte rode kleur zonder shimmer. Om een mooie lipstick te vinden is al een opgave, maar een rode zonder shimmer  is al helemaal niet gemakkelijk. De pigmentatie is ook echt super, dat had ik niet gedacht. De swatch hieronder bewijst het. Het enige nadeel is misschien wel dat het je lippen wat uitdroogt. Eerst dus een lippenbalsem smeren is de boodschap!

Swatch :
1 veegje !

Catrice Lipstick ‘Bloody Red’ kan je nog tijdelijk vinden bij de drogisterijen voor €3,99 per stuk. 

Hebben jullie al eens goede 'miskopen' gedaan ? 

Stay gorgeous ! 

Anke

1 opmerking:

  1. Wat een mooie kleur rood!
    Spijtig dat de Revoltaire collectie hier al volledig is uitverkocht...

    Mijn goede miskoop was een bruin oogpotloodje, de kleur vond ik bij het uitproberen thuis niet zo mooi om een lijntje mee te trekken. Echter is hij wel fantastisch om mijn wenkbrauwen op te vullen als ik iets te fanatiek heb geplukt :D

    Groetjes Laura

    BeantwoordenVerwijderen