vrijdag 1 juni 2012

Favorieten van de Maand : Mei

Bijna zomer, ik kan niet wachten ! Nu eerst die vervelende examens nog door en dan kan de vakantie pas echt beginnen. Ook deze maand heb ik weer mijn favorieten voor jullie klaarstaan. Be prepared …

                    
- Kruidvat Oogcrème. Ik vind ‘em echt geweldig goed werken. Hij is misschien goedkoper in vergelijking met andere, luxere merken maar hij doet wat hij moet doen … Beter dan dat kan niet, toch ?

- MAC Blush ‘Pinch o’ Peach’. Neutrale, roze blush, ideaal om overdag te dragen. Ik heb 'em deze maand ongelofelijk veel gebruikt omdat hij toch wel in mijn ‘Everyday’-bakje is beland ! 

- NYX Trio ‘Rock & Roll’. Ik heb het een tijdje niet meer gebruikt, maar ik heb dit trio deze maand opnieuw ontdekt. Als het snel moest gaan ’s morgens: deze kleurtjes op je ogen, wat eyeliner en mascara & you’re  ready to go ! 

            

- The Hunger Games : Spotgaai. Wat heb ik spijt dat de serie na dit boek gedaan is ! Ik vond het prachtig verteld. Ben zo benieuwd naar de volgende films… Dat het maar snel 2013 is ! 


 - Catrice Nagellak ‘I Scream Peach’. Leuk kleurtje voor in de zomer en ze lakken ook nog eens geweldig. Wat moet een vrouw rond deze tijd van het jaar meer hebben ?  

Wat zijn jullie favorieten van deze maand ? 

 
Stay gorgeous ! 

Anke

2 opmerkingen:

  1. Die blush van MAC is echt heel mooi!
    Ik denk dat ik maar eens een bezoekjes moet brengen aan de MAC store!

    BeantwoordenVerwijderen