dinsdag 29 mei 2012

Hema Illuminating Blush

Glowy skin voor in de zomer? Yes, please ! Iedereen wil er fris en gezond uitzien in de zomer, of je het nu faked of niet. De meeste make-upmerken komen in de zomerperiode meestal uit met bijzondere producten zoals bronzers met een shimmertje in (zowel voor het lichaam als gezicht!), ideaal voor die glowy look. Maar ook highlighters kunnen dat werk met gemak aan. Ieder make-up merk heeft wel zo’n highlighter in zijn assortiment liggen. Ik ging het niet al te duur zoeken en bracht deze 2 beauties van de Hema mee !


Ik had op andere blogs al deze 2 prachtige producten bewonderd en ik wist dat ik deze ook in mijn bezit moest zien te krijgen. Zo gezegd, zo gedaan. Toen ik in de Hema binnenkwam, liep ik recht naar het make-up rek. Ik zag ze niet meteen staan dus ik dacht dat ze uitverkocht waren. Gelukkig was dat niet zo, ik kon de laatste 2 exemplaren bemachtigen ! 

Ik vind ze enorm mooi en dat voor weinig geld. Wie zegt dat een mooie glow veel moet kosten ? Qua textuur vind ik ze vrij zacht aanvoelen en ook de pigmentatie is helemaal niet slecht. Je ziet er niet uit als een discobal, wat ik ook enorm leuk vind. Er zitten van die hele fijne shimmertjes in, niet van die grote glitters die het net een beetje too much maken.


                  
Het enige nadeel is echt wel dat het gouden/roze bandje verdwijnt naarmate je er met je kwast in gaat. In de plaats krijg je dan de gewone highlighter die je tussen de boordjes vindt. Al bij al kan ik wel zeggen dat ik ‘em heel fijn vind en dat voor een kleine prijs… Ik denk dat ik een nieuwe favoriet heb gevonden !

Swatch :


Hema Illuminating Blush vind je al voor €5,50 per stuk.

Gebruik jij een highlighter in de zomer? 

Stay gorgeous ! 

Anke

4 opmerkingen:

 1. Ik heb de roze variant! Maar ik heb er 4.50 voor betaald!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Serieus ? Wat heb jij dan geluk, zeg ! Ik zag bij iedereen dat de prijs inderdaad €4.5 was, maar ik kwam aan de kassa en betaalde €11 voor de 2 !

   Verwijderen
 2. Ik vind ze echt zo mooi, de pigmentatie is ook erg goed! De Hema gaat ook ineens vooruit met hun cosmetica. Jammer dat hij een overspray heeft, maar dat maakt hem niet minder mooi hoor. :D

  BeantwoordenVerwijderen