zaterdag 7 juli 2012

Biocura Peeling Pads

Scrubben is goed voor je huid. Je houdt niet alleen je bruine tint in de zomer langer over maar de huid kan zich ook vernieuwen doordat je de oude huidcellen verwijderd (en het voelt ook nog eens geweldig relaxed aan!). Tegelijk met de Biocura Nail Polish Remover Pads kocht ik deze Peeling Pads. Geen geknoei met tubetjes maar gewoon een wattenschijfje om te scrubben. Ik testte het voor jullie uit.


De wattenschijfjes zijn redelijk dun met kleine, oranje scrubdeeltjes erop. Deze zijn heel mild, dus geschikt om je gezicht ermee te scrubben. Omdat ze ook nog eens doordrenkt zijn met jojoba-olie, verzorgen ze je huid als geen ander. Jojoba hydrateert niet alleen de bovenste huidlagen, het is ook zeker geschikt voor de mensen met een vette huid ! De talg zal door de jojoba-olie vertraagd vrijkomen zodat je minder snel een glimmend gezicht krijgt. Als dat niet handig is !


 

Doordat de scrubdeeltjes zo mild zijn, kan je deze schijfjes gemakkelijk 2 tot 3 keer in de week gebruiken. Maak je gezicht goed nat en scrub er dan maar op los. Spoel je gezicht goed af, dep het droog met een handdoek en laat je huid even rusten. Smeer er dan nog een goede dag-of nachtcrème op en you’re ready ! Je huid voelt gehydrateerd, verzorgd aan en is ‘dode huidcel’-vrij.

                      

Ik vind ze heel aangenaam om te gebruiken. Even een snel verwenmomentje onder de douche of in bad, I like ! Ik vind ze ook handig in gebruik: de ‘vuile’ restjes en huidcellen blijven achter op het schijfje en niet op je hand wanneer je een scrub gebruikt uit een tube. 

Biocura Peeling Pads kan je vinden bij Aldi voor ongeveer €2. 

Wat is jouw favoriete scrub ?  

Stay gorgeous ! 

Anke

2 opmerkingen:

  1. Ik scrub niet echt, maar deze zien er wel grappig uit met die oranje spikkels =]

    BeantwoordenVerwijderen