maandag 23 juli 2012

Een dag in het leven van Passion for Beauty

Sinds ik met een blog gestart ben, vragen veel mensen wat ik dan eigenlijk doe. Het is toch gewoon maar wat artikeltjes typen ? Tuurlijk, maar er komt ook heel wat meer bij kijken dan dat. Om misverstanden te vermijden, laat ik jullie vandaag een ‘blogdag’ zien, van start to finish !

 

Mijn blogdag is meestal zaterdag. Door de week ga ik naar school of werk ik. ’s Avonds wordt er dan wel wat geschreven, maar niet in grote hoeveelheden. Door de week wordt er vooral veel uitgetest. Zaterdag ga ik voluit. Ik sta op om 9h en ontbijt. Je kan immers geen dag starten zonder te ontbijten, toch ? Daarna begin ik met mailtjes te lezen en te beantwoorden. De reacties op de blogposts zijn dan aan de beurt. Ik lees ze met veel plezier en beantwoordt ze waar ik kan. Als dat gedaan is, begin ik met foto’s te maken van de nieuwe producten om ze daarna dan te editen. Dat neemt toch redelijk wat tijd in beslag, zodat ik tot de middag bezig ben.

 

Na de middag begin ik weer met de mailtjes die zijn binnengekomen. Dan worden de blogposts gemaakt. Heb ik een goede dag en veel inspiratie, dan zijn schrijf ik er 3, anders zijn het er maar 2 of soms zelfs maar eentje. Ik probeer er telkens toch een paar online te zetten zodat ik mijn voorsprong aan ingeplande artikelen kan behouden. Dit alles duurt ongeveer tot 18h.  

Tussendoor wordt er nog volop getwitterd, gemaild, gereageerd op nieuwe reacties etc. Kortom, een hele dag bloggen duurt toch tot zo’n 20h. Best lang hé ? Wanneer er echter ook nog eens gefilmd wordt gedurende de dag, probeer ik het filmpje diezelfde dag nog te editen. Dat is zeker ook zo’n 2 uur werk. 

Een blog bijhouden is dus heel wat werk, zoals je ziet maar ik doe het met veel plezier. Ik zou het echt niet meer kunnen missen, het is een hele leuke hobby die ik met plezier beoefen. 

Had jij verwacht dat er zoveel werk achter zat ? 

Stay gorgeous ! 

Anke

0 reacties:

Een reactie posten