dinsdag 24 juli 2012

Everyday make-up bakje

Ik heb nogal wat producten in meervoud. Verschillende foundations, concealers, poeders, etc. Natuurlijk gebruik ik deze niet allemaal tegelijk (zou een beetje gek zijn, niet?). Om de zoveel tijd wissel ik dan ook eens van producten, zodat ik toch niet het gevoel heb dat ik de rest niet gebruik. Ik hou de producten dan apart zodat ik niet elke dag in mijn stash moet rommelen. Het ‘everyday-bakje’ is een algemene vakterm in de beautywereld geworden. En vandaag laat ik jullie de mijne zien !


De producten die ik op dat moment fijn vind, gaan erin. Diegene die ik niet gebruik, gaan er weer uit. Zo verschilt mijn everyday-bakje per week/maand, naargelang ik de moed en tijd vind om het eens op te ruimen. Wat zit er nu juist allemaal in ?

  
- Rimmel Wake me Up Foundation. Het is echt een wonderproduct voor ‘s morgens. Je ziet er instant zoveel wakkerder uit. Ik had geen idee dat een foundation zoiets kon doen, maar ik heb echt een nieuwe all time favorite gevonden 

-  Catrice Prime & Fine Translucent Powder. Ik kan echt niet meer zonder dit product. Ik heb al ontdekt dat het mijn gezicht gewoon veel langer matteert dan andere poeders. En omdat ik niet een persoon ben die telkens z’n make-up bijwerkt gedurende de dag, is dat perfect. 

- 2B Blush 01 & Catrice Duo ‘Peach Sorbet’. Hier valt niet veel over te vertellen : ik vind ze heel mooi en gebruik ze dus vaak. 

- Catrice Concealer Palet. Ook weer een all time favorite die je telkens ziet terugkeren. 

- Essence Sun Club Highlighter Palet. Vorige maand ontdekt, deze maand in mijn everyday-bakje. Zegt genoeg, niet ? 

- Hema Oogscaduwbasis, NYX Trio ‘Rock & Roll’, Catrice Oogschaduw ‘Charlie’s Chocolat Factory’, ‘It’s Toffee Full’ & ‘Sweet Mauve’. Allemaal hele neutrale kleurtjes om overdag te dragen. Deze producten vind ik voor het moment ongelooflijk fijn om te dragen. Niet gegarandeerd dat dat volgende maand/week ook zo zal zijn ! 

- MAC Lipstick ‘Sweetie’, NYX Lipstick ‘Tea Rose’, Revlon Colorburst Lipgloss ‘Orchidee’. Deze lipsticks/lipgloss staat bij elke nude look wel prachtig.  

- Oogpotlood, mascara, wimperkruller kunnen zeker ook niet ontbreken.


Het zo apart houden, is echt veel makkelijker. Zo kan ik snel de producten terugvinden die ik nodig heb. Als ik het zo bekijk, zit er nog wel wat te veel in. Het wordt nog eens hoog tijd om dit bakje op te ruimen. *zucht* 

Heb jij ook een everyday-bakje ? 

Stay gorgeous ! 

Anke

2 opmerkingen:

  1. Fijne producten in je everyday bakje! Het concealer palet heb ik ook in mijn bakje liggen en de catrice prime&fine wil ik echt graag bezitten =]

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ze behoren allebei tot mijn favorieten. Echt hele fijne producten, al zeg ik het zelf ! ;D

      Verwijderen