zondag 1 juli 2012

Favorieten van de Maand : Juni

Tijdens de examens heb ik niet echt nieuwe favorieten kunnen ontdekken. Zoals jullie gisteren in mijn shoplog hebben kunnen zien, heb ik wel een aantal nieuwe dingetjes gekocht die instant mijn favoriet werden !


- Rimmel Wake Me Up Foundation. Deze foundation bleek net ietsje te donker te zijn. Ik maak daar helemaal geen probleem van: als ik in de zomer wat bruin, is hij perfect ! Voor de rest geeft hij een goede dekking, maar ik wil nog niet te veel verklappen want de review zal er binnen een paar weken aankomen. 

- TBS Body Butter ‘Spiced Vanilla’. Mijn Body Butter van Kruidvat is opgeraakt dus begon ik met plezier aan die van TBS. Heel romig en dik, I love it ! De geur blijft ook heel lang hangen, wat ik ook fantastisch vind. 

- Catrice Lipstick ‘Frozen Rose’. Hier komt binnenkort nog een artikel van maar ik kan al verklappen dat ik ‘em geweldig vind ! Go Catrice !


- Essence Special Top Coat ‘Glorious Aquaticus’. Deze zag je ook in mijn shoplog voorbij komen. Ik probeerde ‘em meteen uit wanneer ik thuis kwam. Hij is zo mooi ! Ik kon er echt niet aan weerstaan in de winkel en ben heel blij dat ik ‘em uiteindelijk in mijn bezit heb.

- Tess Gerritsen ‘Hartslag’. Zoals ik gisteren ook zei, leef ik tegenwoordig in een Tess Gerritsen wereldje. Ik heb al veel boeken van haar gelezen, maar deze spant toch echt de kroon. Ik zit nog maar in de helft maar het is nu al bibberen & beven. Dus echt een aanrader als je van moordzaken/thrillers houdt ! 

Wat zijn jouw favorieten voor deze maand ? 

Stay gorgeous !

Anke

0 reacties:

Een reactie posten