maandag 2 juli 2012

Catrice Ultimate Colour Lipstick : Frozen Rose

Elk seizoen zoek ik voor de perfecte roze/korale lipstick. Bij MAC ben ik al een paar keer gaan rondsnuffelen, maar ik kon m’n ding niet vinden. Zelfs de laatste nieuwe LE kunnen me niet echt bekoren. Als ik het aan de duurdere kant niet kan vinden, dan bekijk ik het  van de goedkopere kant? Je kan al raden wat er gebeurde? Ik vond toch een mooie lipstick zeker ! Niet echt helemaal de koraal/roze kleur die ik wilde, maar ach … Je kan niet alles hebben, toch? Ik koos voor Frozen Rose van Catrice.


Na een echte tegenvaller te hebben gehad bij een Catrice lipstick, had ik er sindsdien geen meer gekocht. Ik weet dat ze 2 soorten verpakkingen hebben. Als ik van de ene verpakking geen fan ben, kan ik het daarom wel bij de andere zijn ? Ik ben bij de zwart gehulde lipsticks eens gaan kijken, de Ultimate Colour Lipsticks en vond dus duidelijk wat ik zocht.

  
‘Frozen Rose’ is echt zo’n kleurtje waarvan je denkt dat elk make-up merk het in zijn assortiment heeft zitten. Wel, dat dacht ik ook totdat ik het swatchte en echt op mijn lippen aanbracht. Waauw ! Het eerste wat me echt opviel, was dat het zo creamy aanvoelde ! Het smeerde echt lekker, wat ik bij de meeste goedkopere lipsticks soms helemaal niet het geval vind. Ze drogen mijn lippen uit, wat echt geen fijn gevoel is. Deze doet dat dus niet !

De kleur valt te beschrijven als een mooie, lichtroze kleur met een tikkeltje peach erin. Niet helemaal de kleur waarnaar ik zocht, maar hij is toch geen miskoop. Heel fris voor in de zomer met een lichte ooglook. Ook de verpakking vind ik helemaal het einde. Het ziet er niet goedkoop uit, het is echt wel iets meer dan alleen een omhulsel: zwart, strak en chic. Jep, dit wordt een favoriet !

Swatch :

Ik kan echt niet wachten tot ik weer kan gaan snuffelen tussen al die andere kleurtjes waaruit je kan kiezen. Ik zei het je : ik ben van de andere verpakking geen fan, van de Ultimate Colours ben ik dat wel ! 

Catrice Ultimate Colour Lipsticks kan je vinden bij Kruidvat voor €3,99. 

Wat wordt jouw favoriete lipstick van de zomer ? 

Stay gorgeous!

Anke

1 opmerking: