woensdag 29 augustus 2012

Back-ups kopen

Favoriete producten : iedereen heeft er wel. Je mascara waar je dol op bent, je blush die je elke dag maar blijft gebruiken of de haarspray die je kapsel toch zo perfect maakt. En allemaal hebben ze 1 ding gemeen : je hoopt dat ze nooit opgaan. Spijtig genoeg gebeurt dat dus wel. En het enige wat je daar tegen kan doen is …


Viva Glam Lady Gaga

… back-ups kopen!  Producten inslaan die je enorm graag gebruikt, omdat je wilt dat ze nooit opgaan. Vooral bij LE collecties van verscheidene merken is dat wel eens het geval. Je weet niet of je lievelingsproduct ooit nog eens terug op de markt wordt gebracht, daarom koop je in een keer een stuk of 5 van hetzelfde. En daar is helemaal niets mis mee ! 

Ik heb dat vooral bij de Body Butters van TBS. Die LE ruiken allemaal zo goed en ik vraag me telkens af waarom ze die dan nooit eens in het vaste assortiment steken. Om toch maar genoeg te hebben voor de komende (5 ?) jaren, koop ik ze graag een paar keer dubbel. Vooral bij de sale ga ik helemaal los. Twee voor €10, een koopje. Zo kan ik toch nog een tijdje genieten van mijn lievelingsbutters.

 

Je kan dit natuurlijk ook makkelijk op make-up toepassen. Wie heeft er nooit eens een 2de lipstick gekocht omdat je er zo zot op was ? Een blush waarvan je de pan hebt geraakt en je absoluut niet zonder kunt ? Heel herkenbaar ! Tja … Je bent een make-up addict of je bent het niet hé ? 

Koop jij wel eens back-ups ? 

Stay gorgeous ! 

Anke

2 opmerkingen:

  1. Ja, doe ik ook regelmatig. Sterker nog, ik ga zo naar het Kruidvat toe om eens flink in te slaan 2+ 2 gratis....dat gaat een volle tas worden hahahaha

    BeantwoordenVerwijderen