donderdag 30 augustus 2012

Maybelline Color Tattoos

In Amerika was het een echte hype : de Maybelline Color Tattoos. Ze zagen er geweldig uit en werden vergeleken met de Paint Pots van MAC. Zoals jullie weten, creasen deze laatste ongelooflijk hard bij mij. Ik was dus benieuwd of dat die van Maybelline dat ook zouden doen. Ik bracht de kleuren On and on Bronze en Permanent Taupe mee.


Ze zitten, net zoals de Paint Pots van MAC, in een glazen potje met zwart dekseltje : heel chic vind ikzelf. Ze bevatten per stuk zo’n 4g wat 1g minder is in vergelijking met de MAC-versie. 4g lijkt op zich heel weinig maar je hebt maar een beetje nodig.


‘On and On Bronze’ is, zoals de naam het zelf al zegt, een hele mooie brons kleur. Deze bracht ik mee omdat hij perfect bij de zomer past. ‘Permanent Taupe’ is de perfecte taupe kleur en donkerder, geschikt voor de herfstmaanden die eraan zitten te komen. Maar niettemin kan je ze natuurlijk altijd gebruiken (en dat ga ik zeker doen). 

Permanent Taupe

On and On Bronze

Ze zijn heel creamy waardoor ze goed aanbrengen maar eenmaal aangebracht, gaan ze geen kant meer op. Een nadeel voor de mensen met vettige oogleden (like me!) is, dat er een hoog creasegevaar is. De Paint Pots creasen bij mij wél, wat ik echt zonde vind, maar ja … Wat doe je eraan ? Maaar … de Color Tattoos doen dat dus niet of nauwelijks ! EINDELIJK, ik heb ook een goede basis gevonden. Na lang zoeken is dit dus mijn wonderproduct. Ik zeg niet dat mijn oogschaduw op het einde van de dag nog net zo zit zoals ik het ’s morgens heb aangebracht, ze creasen dus wel een heeeeeeel klein beetje maar veel minder dan de Paint Pots. We have a winner !

Swatch :


Waauw, ze zijn heel goed gepigmenteerd, I like ! Ik draag ze liever als gekleurde basis onder mijn oogschaduw. Niet alleen creasen ze dan minder snel maar wordt de oogschaduw nog intenser. Als het ’s morgens snel moet gaan (wat ik heel goed kan geloven nu school bijna opnieuw begint), kan je deze kleuren ook makkelijk op zichzelf aanbrengen. Aan jou de keuze ! Wat mij betreft heb ik mijn winnaar gevonden ! 

De Maybelline Color Tattoos kan je vinden bij Kruidvat voor €9,99 per stuk. 

Heb jij er in je bezit ? 

Stay gorgeous ! 

Anke

2 opmerkingen:

  1. Heb er nog geen, maar het taupe kleurtje lonkt wel al een heel tijdje naar mij. =]

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha, reden te meer om er eentje uit te proberen =D

    BeantwoordenVerwijderen