zondag 30 september 2012

Enchantra vernieuwd ! + WINACTIE [GESLOTEN]

We kennen allemaal Enchantra wel, de leuke Nederlandse beautywebshop. Ik schreef er een paar dagen geleden nog een artikel over (klik hier). Toppers als Sugarpill, Sleek en NYX zijn er niet meer weg te denken. Maar wat als ik je vertel dat Enchantra volledig vernieuwd is en er nog meer merken zijn toegevoegd aan het assortiment ? *springt een gat in de lucht*

 
Allereerst werd de lay-out  compleet vernieuwd. Niet dat er iets mis was met de andere, maar als je een nieuwe start neemt, dan vernieuw je toch meteen alles ? Heel overzichtelijk is het wel en je vindt gemakkelijk de producten die je wilt. Zoek je een bepaald merk ? Zo gevonden ! Matte oogschaduw ? Shop op finish ! Producten vinden was nog nooit zo makkelijk. 

Naast hun nieuw lay-out hebben ze ook nieuwe merken toegevoegd. Eerlijk : wie houdt daar niet van ? Om maar een paar namen te noemen : Eye Kandy Cosmetics, Organic Island (lippenbalsem in een schelp!) en de bekende Michael Todd ! Michael Todd is ontzettend duur als je het moet bestellen in het buitenland (want je betaalt je blauw aan verzendkosten). Een goede zet van Enchantra om dit merk te verkopen, ik ben er alvast voor!


Als laatste hebben ze ook een nieuw spaarsysteem. Ze gebruiken AURYN’s (of vrij vertaald: punten). Elke AURYN is 1 eurocent waard en kan je verdienen op verschillende manieren. Maak je een account aan op Enchantra ? Dan krijg je onmiddellijk 100 AURYN’s als welkomstcadeau. Ben je jarig ? Dan ontvang je er 500 ! Schrijf je een review op de site of like je een product op hun Facebook-pagina ? AURYN’s zijn van jou ! De door jou verdiende AURYN’s kan je dan gebruiken voor de aankoop van producten. Super handig !  

And guess what ? Ik mag maar liefst 1000 AURYN’s weggeven aan 1 van jullie! Wat je daarvoor moet doen ? RT dit bericht op Twitter : ‘RT & maak kans op 1000 AURYN's op de vernieuwde Enchantra.com. Meer info vind je hier : http://passion-for-beauty.blogspot.be/  #Enchantra'. Je kan deelnemen tot 12 oktober. Daarna wordt de winnaar random gekozen en meegedeeld op PfB & op Twitter.

Wil je op de hoogte gehouden worden van al het Enchantra nieuws ? Schrijf je dan in via de nieuwsbrief of volg Enchantra op Twitter en Facebook. 

Hebben jullie al zin om online te shoppen ?  Ik alleszins wel ! 

Stay gorgeous ! 

Anke

6 opmerkingen:

  1. I'm in! Prachtige winactie en prachtige manier van Enchantra om de bezoekers een extraatje te geven.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Absoluut ! Een mooie kans dat ze hun bezoekers geven ;)

      Verwijderen
  2. Dank voor je leuke artikel. We hebben de winactie ook gedeel via Twitter.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw! Ik doe zeker mee! Ben al tijdje aan het sparen voor wat nail art spulletjes maar er komt steeds weer iets anders tussen.
    Tweet vind je hier want ik gebruik een ander email adres(ouder) op twitter: https://twitter.com/Angelicious95/status/252823053866774528

    BeantwoordenVerwijderen