zaterdag 1 september 2012

Favorieten van de Maand : Augustus

Time flies ! Met pijn in het hart moeten we zeggen dat de vakantie gedaan is. Ik wou dat het anders was : laten we er nog eens 2 maanden bij doen ? De vakantie is echt voorbij gevlogen : een maandje vakantiewerk, een weekje zee, wat bloggen, nieuwe producten ontdekken, … Het heeft mijn maand echt wel gevuld. Laten we even kijken of er favorieten tussen zaten, shall we?

 

- Catrice Blush ‘Apropos Apricot’. Dit is alvast een hele grote favoriet van mij. Jullie hebben er onlangs nog een artikel over kunnen lezen maar ik zeg het met plezier nog eens :  prachtige kleur, goede pigmentatie en absoluut niet duur. Ik heb ‘em deze maand dan ook met veel plezier gebruikt. 

- Gosh Nagellak ‘Ocean’. Deze heb ik al een tijdje niet meer gedragen en ik was even vergeten hoe leuk hij stond. Een herontdekking ! Blauw, turkoois, grijs … I like !

- Freeman Dead Sea Minerals Mask. Hier komt absoluut nog een artikel van maar ik kan je al verklappen dat ik ‘em superfijn werken vind. Mijn huid voelt geweldig aan nadat ik dit masker heb gebruikt. Zeker een aanrader !

 

- Biocura Waterspray.  This was a gift from heaven ! Bij dat warme weer had ik echt wat verkoeling nodig. Een ventilator was niet genoeg dus besloot ik om deze waterspray eens uit de kast te halen. Ik had ‘em eens gekocht toen het festivalseizoen begon en hij is me echt heel goed van pas gekomen. 

- Glazuur (Lisette Jonkman). Jep, deze maand heb ik ook een boek als favoriet. Ik had hier al heel veel over gehoord. Ik moet zeggen : normaal gezien ben ik niet voor chicklits, maar deze heeft mij toch voor zich gewonnen. Grappig, herkenbaar en zalig om op je stoel, buiten in het zonnetje, te lezen. 

Welk product is bij jou een favoriet ? 

Stay gorgeous ! 

Anke

1 opmerking:

  1. Die nagellak is gorgeous! En ben benieuwd naar het masker, want hij klinkt al goed.

    BeantwoordenVerwijderen