donderdag 27 september 2012

Freeman Anti-Stress Dead Sea Mineral Mask

Ik hou echt van die verwenmomentjes voor mezelf. Meestal doe ik dat op een zondagavond: een lekker warm bad, een haar-en gezichtsmaskertje, daarna m’n nagels lakken … Ideaal om ontspannen een nieuwe week te beginnen. Onlangs zag ik dat Freeman een nieuw masker had : het Anti-Stress Dead Sea Mineral Mask. Anti-stress ? Yes, please ! Stress is helemaal niet goed voor mijn huid, de onzuiverheden en puistjes komen dan tevoorschijn alsof het niets is. Ik wilde dit masker met andere woorden wel eens uitproberen.

 

Ik had eerder al het Peel-Off masker met komkommer geprobeerd (klik hier voor het artikel). Ik vond het goed werken (komkommer is immers heel goed voor je huid), maar het was alleen wat lastig om het er echt af te trekken. Daarom wilde ik deze keer een masker dat je er gewoon kon afwassen. 

De substantie is niet zoals de andere maskers die ik al uitgeprobeerd heb. Het zit  tussen gel en klei, heel apart. Uit de tube komt het als klei maar eenmaal je het aanbrengt op je gezicht, verandert het in een soort gel. Op de tube zeggen ze dat je het masker moet laten zitten totdat het droog is, ik laat het ongeveer zo’n 5 à 7 minuutjes zitten. Daarna spoelde ik het af …

Wow... Avatar-gevoel

Het resultaat ? Wow, je huid voelt zó zacht ! Dode zee mineralen worden al jaren gebruikt in gezichtsverzorging. Ze  bevatten mineralen (calcium, magnesium, kalium, etc.) om je huid sneller te laten vernieuwen en het vocht beter vast te houden. En mijn puistjes ? Wel, ik ga niet zeggen dat ze de volgende dag op slag verdwenen waren, maar het leek wel of ze minder zichtbaar waren. Heel fijn !

Ik ben er echt aangenaam verrast door. Ik had helemaal niet verwacht dat dit masker zo goed zou werken. Een aanrader als je een goedkoop masker wilt voor je onzuiverheden weg te werken. 

Freeman Anti-Stress Dead Sea Mineral Mask kan je vinden bij o.a. Kruidvat voor € 4,95

Heb jij deze al geprobeerd ? 

Stay gorgeous ! 

Anke

2 opmerkingen:

  1. Nooit de voordeur open doen als je dit masker ophebt wil je tenminste niet als smurf de rest van de week door het leven gaan hahaha. Eens even kijken of het hier ook verkrijgbaar is want ik heb het merk nog nooit gezien bij het Kruidvat hier.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, inderdaad ! De mensen zouden me maar wat raar aankijken. Geen idee of het in alle Kruidvaten verkocht worden, maar ik denk bij de meeste wel ;)

      Verwijderen