dinsdag 4 september 2012

MAC webshop in België !

Het zat er al een tijdje aan te komen. Nadat de Nederlandse dames al online konden bestellen, kunnen nu de Belgische dames dat ook ! MAC heeft zijn Belgische webshop gelanceerd en dat belooft shopplezier !


Voor MAC-liefhebbers is dit enorm goed nieuws. Heel lang bleef het online shoppen maar beperkt tot Amerika. Eerder werd de site al in Nederland gelanceerd, wij moesten nog even wachten. Maar dat is nu gedaan, want vanaf nu kunnen we ook online shoppen ! Heel handig voor mensen die geen MAC-winkel in hun buurt hebben. Zo kun je toch genieten van de nieuwste collecties zonder dat je je zetel uit moet. Handig toch ?

Betalen kan met Visa, MasterCard en Sofort E-banking : snel en makkelijk.  Jammer voor de mensen die alleen met overschrijving willen betalen, die zullen naar de winkel zelf moeten gaan. De standaardverzendkosten zijn ongeveer €4,95. Helemaal niet slecht ! Voor de levering moet je toch tellen op 2 à 4 dagen.

Bestellen ? Daar is maar 1 adres voor : www.maccosmetics.be.

Veel shopplezier !

Stay gorgeous !

Anke

4 opmerkingen:

  1. Ah, superleuk! (Of op z'n Belgs... dit is wel heel plezant? :p) Ben zelf geen Belgje haha dus voor mij niet nodig. Maar laar ik de vreugde maar met de Belgen delen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha, je klinkt als een echte Belg ! =D Bedankt voor je optimisme & enthousiasme ;D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ojee, dit is niet goed voor mijn maandloon :p

    BeantwoordenVerwijderen