dinsdag 18 september 2012

New Bag !

Jep, school is gestart en wat vinden we dat toch leuk (ahum!). Een paar weken geleden ging ik mijn schoolartikelen kopen. Je kan er maar beter vroeg bij zijn als je van die toffe schoolspullen wilt want voor je het weet, is al het leuks weg. Blocnotes, pennen, typex, … ik had het allemaal nodig. Mijn zak waarmee ik naar  school ga, verandert wel eens. Soms een echte Eastpak rugzak, dan weer een handtas. Ik heb immers soms maar 2 vakken op een dag en dan hoef ik dus alleen maar papier mee te nemen om te noteren. Ik dacht dus gewoon, zoals vorig jaar, mijn Eastpak te gebruiken…


Tijdens dat shoppen voor school, kwam ik echter een leuk zaakje tegen. Handtassen, heuptasjes, rugzakken stonden tot tegen het plafond gestockeerd. Voor mensen met handtassenverslaving is dit echt de hemel op aarde. En wat nog beter was : de duurste was misschien zo’n €35? Ik neusde eens wat rond en vond een heleboel handtassen die mij wel aanstonden.

 
Liefde op het eerste zicht ! Ik kon kiezen tussen taupe, zwart of deze kleur. Omdat bruin toch een universele kleur is, werd het dus bruin. Groot, deftig en helemaal niet duur. A4-formaten gaan er met groot gemak in. Ik twijfelde eerst wel, ik had immers mijn Eastpak nog thuis staan. Aan de andere kant was mijn andere handtas versleten, ik was echt aan een nieuwe toe. Dus ik besliste dat deze tas mee naar huis mocht ! Hij kostte me zo’n €25 en heeft een groot vak met 1 klein pocket aan de zijkant en een plaats voor je GSM en portefeuille. Ik ben er gek op !


Wat gebruik jij om naar school te gaan ? 

Stay gorgeous ! 

Anke

0 reacties:

Een reactie posten