maandag 17 september 2012

Producten met een speciale betekenis

Iedereen heeft van die producten dat, als je er naar kijkt, dat er een soort verhaal aan vast hangt. Die blush was misschien je eerste make-upproduct dat je ooit kocht, die lipstick haalde je in een ver land of die parfum kreeg je van je eerste vriendje. Wie weet ? Ook ik heb zo van die producten met een speciale betekenis en die deel ik vandaag graag met jullie !

 

1. OPI ‘Suzi Skis in the Pyrenees’ + Nars ‘Orgasm’

Dat zijn er al meteen 2 in 1. De speciale betekenis die erachter zit ? Wel, deze komen van Parijs. Het hoogtepunt van het vijfde middelbaar was 3 dagen Parijs. En waar kan je nu beter beautyshoppen dan op de Champs-Elysées? Mijn eerste keer een bezoekje aan een Sephora, … Goohhh, ik was meteen verkocht toen ik de winkel binnenging. It was like beautyheaven ! Telkens als ik deze blush of nagellak gebruik, komen die herinneringen terug. Het was daar zo fijn en heb me er ontzettend goed geamuseerd. Ooit ga ik nog eens terug en dan plan ik opnieuw een bezoekje aan Sephora, wees daar maar zeker van.

  

2. Sleek ‘Oh So Natural’ Palet

Ook dit make-upproduct heeft een andere afkomst. Kunnen jullie het raden ? Ja, London ! Vorig jaar (is het echt al een jaar geleden?) kocht ik deze bij Superdrug, een soort Kruidvat.. Wat hadden ze daar mooie spullen ! Dit palet is ongelofelijk qua kwaliteit en dat voor een drugstore brand. Ik heb nog geen moment spijt gehad van deze aankoop. Waar ik wel spijt van heb, is dat ik daar niet meer gekocht heb. Tja, … een reden om terug te gaan, zeker ? 

 

3. MAC Lipstick ‘Angel’

Dit was mijn allereerste, wat duurdere lipstick die ik ooit kocht. Ik keek altijd naar Amerikaanse YouTubers en het woordje MAC kwam al eens ter sprake. Toen ze dan ook nog eens MAC-producten lieten zien, was ik verkocht. Ik zocht het internet af om te weten of er ook een MAC in België was. Ja, hoor ! Antwerpen werd voor mij een nieuw bedevaartsoord. Een kaartje met uitgestippelde route in de hand ging ik de allereerste keer op weg naar de Schrijnwerkersstraat. Sindsdien moet ik daar gewoon even langs als ik in Antwerpen ben.

 

Allemaal prachtige producten, allemaal mooie herinneringen Je zou ze gewoon niet gebruiken, maar aan de andere kant zou dat zonde zijn. Ik geniet er alleszins van om ze te gebruiken.  

Hebben jullie producten liggen met een speciale betekenis ? 

Stay gorgeous ! 

Anke

2 opmerkingen:

  1. Hetgene waar ik een leuke herinnering voor koester is het oogschaduwduo van Yves Rocher, naam is al lang niet meer leesbaar als het er al 1 had, het is een zacht roze en een highlighter. De speciale herinnering is dat ik hiermee 2 jaar geleden steeds een ooglook maakte als ik op date ging met, tot op vandaag nog steeds, mijn vriendje :) Ondanks ik al ruim de pan zie van het roze, kan ik het niet over mijn hart krijgen hem op te gebruiken 0:)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is inderdaad een hele mooie herinnering ! =D

      Verwijderen