vrijdag 7 september 2012

Revlon Colorburst Lip Butters

Zo’n hype in Amerika en nu ook te koop in Europa : de Revlon Lip Butters. Ik zag ze al op verscheidene blogs langskomen en ik kreeg meer en meer zin om er zelf ook een paar te kopen. Omdat ik weet dat Revlon enorm moeilijk te verkrijgen is in België, had ik eigenlijk de hoop al opgegeven dat ik er ooit eentje in mijn bezit zou hebben. Inno verkoopt WEL Revlon. Ik was al in Antwerpen en Oostende binnen geweest maar geen Lip Butters te bespeuren. Maar toen kwam ik in Leuven …

 

… en daar zag ik ze wonder boven wonder wél liggen ! Hooerrraa ! Er lagen 6 kleurtjes in totaal en ik wist eerst niet wat kiezen. Ik bracht uiteindelijk Peach Parfait en Cotton Candy.


Wat mij eerst opviel, was de verpakking : zo netjes en chic ! Deze staan heel leuk in mijn stash tussen mijn andere lipsticks. Het hoesje geeft ongeveer de kleur weer die je koopt, erg handig als je eens een bepaalde kleur zoekt. Wat zijn de Lip Butters nu eigenlijk ? Wel, het zijn een soort lippenbalsem met een kleurtje. Heel zacht, glanzend maar toch voedend voor je lippen. Een 2-in-1 product !

 

Peach Parfait is, zoals de naam het zelf al zegt, een mooi peachy kleurtje met wat gouden shimmer erin. Deze is net mijn eigen lipkleur maar dan net ietsje berer. Staat ontzettend mooi bij neutrale look.

Cotton Candy is in mijn ogen de perfecte roze kleur. Helemaal niet Barbie-achtig maar toch ook zeker niet te donker. Leuk als je iets anders wil dragen dan normaal.

Boven : Cotton Candy - Onder : Peach Parfait
 
Ik vind ze heel fijn aanvoelen op mijn lippen : niet te droog zoals vele lipsticks, maar ook zeker niet te waterachtig zoals andere glossjes. Een perfect product die je dagdagelijks kan dragen. 

De Revlon Lip Butters kan je bij sommige Inno’s vinden in 6 verschillende kleuren voor €10,50 per stuk. 

Heb jij er eentje in je bezit ? 

Stay gorgeous ! 

Anke

0 reacties:

Een reactie posten