zaterdag 8 september 2012

Klein vraagje...

Misschien hebben jullie het al gemerkt (of misschien ook niet), maar er is een klein dingetje toegevoegd aan PfB. Als je even naar de rechterkant kijkt, onder de Twitter-updates, kan je zien dat er een klein vraagje is bijgekomen. Natuurlijk is er een reden waarom ik dit vraagje stel ...

Passion for Beauty doet graag aan networking. Ik hou er echt van om ideeën uit te wisselen, te discussiëren over verschillende producten of gewoon een vriendelijk praatje te houden met mijn lezers. Ik ben immers niet iemand die gewoon wat op PfB zet en me van de rest niets aantrekt. De reden dat ik doorga met deze site, zijn jullie. Jullie lieve comments en mailtjes zijn echt het beste wat er is. Dan realiseer ik me steeds dat ik enorm blij ben dat ik anderhalf jaar geleden de juiste keuze heb gemaakt om met PfB te beginnen.

Nu kunnen jullie me al een tijdje volgen op Twitter en Bloglovin. Dat is echt heel handig : zo kunnen jullie foto's zien voorbij komen van wat ik dagelijks uitspook, zien jullie wanneer er een artikel verschijnt etc. Nu realiseerde ik me laatst dat niet iedereen een Twitter - en/of Bloglovinaccount heeft. Tegenwoordig heeft wel iedereen Facebook ! Dus waarom niet een Facebookpagina oprichten voor PfB ? Zo kunnen, diegene die een Facebook hebben en die dat willen, me ook volgen ! Ook hier zullen er updates verschijnen wanneer ik een artikel heb gepost, zullen er foto's van allerlei dingen geüpload worden, etc.

Dus nu vraag ik jullie het volgende : heeft PfB een Facebookpagina nodig ?

Stay gorgeous !

Anke

0 reacties:

Een reactie posten